Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzom a hülyéket? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom a hülyéket? A normális pasik miért kerülnek?

Figyelt kérdés

Tényleg nos stop a hülyék találnak be, bunkon kikezdenek velem. Közben a normálisnak tűnő pasik meg kb nagyívben elkerülnek.

Ötletem sincs, mivel védhetném ki, hogy a hülyék ne találjanak be. Létezik, hogy csak ilyen pasikat tudok bevonzani?

2018. jan. 13. 15:59
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a stílust viselem hétköznap(dress code van a munkahelyemen)

[link] ilyen egy nem munkábajárós, játszóterezős outfittem.

Ugyan áruld el, melyik mit sugal, hogy taperolós, zaklatós nyomulást kelljen megélnem.

Metakommunikáció: azzal mit sugalok, hogy ülök a nagyjából üres metrón, zenét hallgatva, és "jófej" pasi kiveszi a fülest a fülemből, hogy meghallgassam mennyire elvinne egy körre. Vagy leszállásnál az ajtónál állva a fenekembe csípnek. Vagy csendesen eszek az étkezdében, és "randimeghívás" visszautasítása után kb futva távozok, mert megy az anyázás.

Vagy egy kedvenc, jópár éves eset, amikor a férjembe kötött bele egy hódolóm(hétvégi rapid fodrászkodás után voltam, vártam a férjem és a gyerekeink farmer pulcsi szerelésben, amikor betalált egy idösebb ipse, és miután a két gyerekem a nyakamba ugrott anya felkiálltással(egy perce se volt a pasas a közelemben), még a férjem lökdöste a muki, hogy ő mennyivel lenne nekem jobb, gondolom ez is az én hibám, hogy meg mertem állni)

Az tény, hogy jól érzem magam a bőrömben, és mosolyogva magabiztosan megyek ki a világba ezek után is.

2018. jan. 14. 11:30
 32/36 anonim ***** válasza:

Ez valóban nem túl kihívó öltözködés, tehát ezt kilőhetjük.

Akkor maradt a non verbális kommunikáció. Azt azért gondolom belátod te is, hogy nem minden nővel viselkednek így, tehát van valami tulajdonságod, amivel kiváltod ezt a viselkedést, akár akaratlanul is. Biztosan van egy olyan kisugárzásod, ami alapján úgy érzik, hogy "szabad a pálya". Kicsit itt meg is vagyok zavarodva, mert az eredeti kérdésben azt kifogásolod, hogy a normális pasik elkerülnek, majd kiderül, hogy a férjed mellett is megtalált ez a réteg, most pedig nem is igazán akarsz ismerkedni.

Tehát egyszerűen nem jó jeleket küldesz, illetve igazán magad sem tudod, hogy mit akarsz. Szóban azt mondod, hogy "nem kell nekem senki, most jó így egyedül", közben belül azt érzed, hogy "jó lenne megismerkedni normális pasikkal", kifele pedig olyan jeleket küldesz, amikre a számodra nem vonzó férfiak reagálnak.

2018. jan. 14. 12:54
 33/36 anonim ***** válasza:
78%

Ajj, kedves előttem Válaszoló, mindenképp a kérdező a hibás, ugye? Hogy olyan jeleket küld... mégis, milyeneket? Én is "jeleket küldtem" volna a kis taknyos középiskolásnak, aki a buszon megfogta a s.ggem, mikor rá se néztem, sőt azt se láttam, hogy ott van? Nevetséges...

Inkább az lehet az ok, hogy a Kérdező az átlagosnál szebb nő és sok férfinak tetszik, csak míg a kulturáltak nem pofátlankodnak oda hozzá, addig a legalja nem zavartatja magát.

2018. jan. 14. 13:10
 34/36 anonim ***** válasza:

#33: "Ajj, kedves előttem Válaszoló, mindenképp a kérdező a hibás, ugye?"

Hogy ki a hibás? Jó kérdés. Természetesen nem akarom a bunkókat védeni, viszont azon, hogy ők bunkók nem tudsz változtatni, a saját viselkedéseden ellenben igen. Ha pl. kint hagyom a pénzzel teli pénztárcám a parkban egy asztalon (véletlenül vagy feledékenységből) és mire visszamegyek ellopják, akkor ki is volt a hibás? Senkinek nem volt joga eltenni, mivel az az enyém, de mégis megtette valaki. Azon, hogy vannak ilyen emberek nem fogok tudni változtatni, azon viszont igen, hogy ezentúl jobban odafigyelek.

"Inkább az lehet az ok, hogy a Kérdező az átlagosnál szebb nő és sok férfinak tetszik, csak míg a kulturáltak nem pofátlankodnak oda hozzá, addig a legalja nem zavartatja magát."

Ez is megoldás lehet...ne, viszont rengeteg olyan nőt ismerek, akik szépek, csinosak, fiatalok és nem találják meg őket a bunkók, legalábbis nem ilyen rendszerességgel.

Nyilván vannak bunkók, ezen nem fogsz tudni változtatni. De ha rendszeresen előfordul ez a jelenség, akkor felmerül a kérdés, hogy nincs-e valami különleges oka? Nem vagyok híve az áldozat hibáztatásnak, de az előző példámra visszatérve, ha sokadszorra történik meg, hogy ellopják a tárcámat, akkor bizony valamit nem jól csinálok, ugyanis másokkal ez nem esik meg (ilyen gyakran főleg).

2018. jan. 14. 13:52
 35/36 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a nyócker legprolibb részén lakik a kérdező XD
2018. jan. 14. 17:20
 36/36 anonim ***** válasza:
Te Kérdező, mi lenne, ha te kezdeményeznél? Egyenjogúság van, szeretném látni hogy tartjátok is magatokat hozzá.
2018. aug. 31. 04:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!