Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha ráír valaki facebookon valakire, akit alig ismer?
Figyelt kérdés
És elkéri a számát vagy ilyesmi.2018. jan. 12. 07:04
1/10 anonim válasza:
Honnan ismeri? Mert nekem attól van herótom, hogy vadidegen emberek írkálnak rám, akiknek fingjuk sincs, ki vagyok, csak bejött a pofim meg a cicim (már ami látszik belőle). Ebben azért vagyok biztos, mert értelmes dologról egy olyan szinten, ami levehető az adatlapom tartalmából is, képtelenség velük beszélgetni. De a suna kell. Hányok az ilyenektől.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez elég általánosnak nevezhető szokás, hogy ismeretlenül ráírnak egymásra az emberek fb-n, nincs ebben semmi kivetnivaló, ha kulturáltan teszik. Mondjuk a telefonszám elkérésével indítani kissé túlzás, az majd csak sokkal később jöhet, ha egyáltalán kapsz választ és hajlandó veled beszélgetni. Egyébként meg aki kitesz magáról képet közösségi oldalra, az nyilván számíthat ilyesmire, máskülönben miért tenne ki képet? Barátai, ismerősei úgyis tudják hogy néz ki, akkor meg minek is a kép? Túl van lihegve ez a dolog egy olyan világban, ahol mindenki totál kitárulkozik a vadidegen világ előtt. Különben meg ha valakit ez zavar, akkor beállíthatja úgy a lapját, hogy idegenek ne írhassanak neki. Nem kell hisztizni, ennyi a megoldás.
3/10 A kérdező kommentje:
Egy munkahelyen dolgoztunk egy ideig, párszor beszéltünk, szerintem bejöttünk egymásnak külsőre, sokszor ő is nézett, nagyon szép volt, csak már más a munkahelyünk. Igaz, a nevét sem tudom, kérdés, ki tudom-e deríteni majd egyáltalán.
2018. jan. 12. 08:13
4/10 anonim válasza:
Ha ki tudod deríteni ki ő, és meg is találod, akkor ez a közös munkahely már kapcsolódási pont, ezen simán elindulhat a beszélgetés, ezzel semmi gond nincs.
5/10 anonim válasza:
Bár a Facebook nem társkereső, de sokan ott ismerkednek meg. Ha nem rögtön azzal indít a másik, hogy kép/telefonszám csere, akkor az már jó jel :D Nekem pl.2 kapcsolatom is Facebookon alakult ki. Az első párommal tényleg nem ismertük egymást, ott ő írt rám, a másodikkal (aki a jelenlegi is egyben) látásból ismertük egymást, ott pedig én ő rá. 2018 van, nincs ebben semmi, ha normálisan ír akkor nyugodtan ismerkedhetsz vele. Kis idő után úgyis kiderül, hogy pontosan milyen tervei vannak veled.
6/10 anonim válasza:
#1 Ezért nem kell csöcsös / rbncos képeket kitenni, és akkor az idióták is el fognak kerülni :D Nekem teljesen kulturált képeim vannak kint, van szoknyás - magassarkús is, de az is inkább elegáns, nem kihívó. És érdekes módon így nem szoktak vadidegen emberek rámírogatni, főleg nem suttyó szövegekkel.
Tinderrel kapcsolatban is sok lány panaszkodik, hogy gyakran alpári módon írnak rájuk, pl szia akarsz dugni? meg ilyenek. Van 700 matchem, de soha egy alpári szöveget nem kaptam, csak értelmes emberek találnak meg. Ennyit számítanak a képek milyenségei.
Amúgy kérdező, ismerkedni akar az illető, ennyi. Ha te is akarsz, hajrá :)
7/10 anonim válasza:
Attól függ, mit ír. Számot semmiképpen ne adjál ki.
8/10 anonim válasza:
Ha nem vad idegen akkor nem normalis? Ha utcan odajonne mert meglat es elkeri a szamod hogy felhivjon az normalis? Vagy abnormalis termeszet ellenes cselekedet?
9/10 anonim válasza:
Ha kulturáltan teszed, akkor ezzel szerintem semmi baj. De ne a számát akard elkérni. Megismerni akard.
10/10 anonim válasza:
Ha minimum látásból ismeritek egymást és normális a stílusa,szerintem nincs ezzel baj.Ha meg csak random meglátott és megtetszettél neki,normális stílus esetén úgy gondolom,szintén megérdemel egy esélyt,amennyiben szimpatikus az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!