Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom a hülyéket? A normális pasik miért kerülnek?
Tényleg nos stop a hülyék találnak be, bunkon kikezdenek velem. Közben a normálisnak tűnő pasik meg kb nagyívben elkerülnek.
Ötletem sincs, mivel védhetném ki, hogy a hülyék ne találjanak be. Létezik, hogy csak ilyen pasikat tudok bevonzani?
ma 16:38
Na igen,nagy igazság van ebben.Az okos nők pontosan tudják hogyan kell viselkedni és kinézni,ha a férfiak bizonyos csoportjának akarnak tetszeni,az ő figyelmüket akarják felkelteni. Manapság viszont az "átlag" nő fegyvertára annyiból áll,hogy mellet ki,pitsa nadrág,k...vás smink és legelésszetek a testemen...aztán csodálkozik,hogy mindenféle buckalakó bepróbálkozik nála. Egyszerűen az elemi logika szintjén elvérzik a felfogásuk. De persze ott van még a másik indok,hogy "nem is kihívóan öltözködök",csak ennek meg ugye a tapasztalat, a valóság mond ellent,mert hát mégis vonzza a hülyéket valamiért.
Normális férfiakat normális női mentalitással lehet fogni,ami lényegében a hagyományos női értékeket jelenti,kívül-belül. Csak ebből (is) hiány van.
Próbálok sorban reagálni: csak akkor viselkedek bunkon és nem emberien, ha arra okot adnak. De birkatürelmem van, így ez ritka.
Öltözködésem: ha rbancosan öltözködnék akkor fel sem merülne bennem ez a kérdés. Nőiesen öltözöm, de nálam ez nem egyenlő a kint a pitsám vagy a mellem, nem vakolom magam, sminkben és smink nélkül is ugyan úgy festek. Nem affektálok, nem játszom meg magam.
Hülye= nem jóképű, ez sem igaz, sajnos mászott rám helyes pasi is tenyérbemászóan.
Ez nem netes ismerkedés.
Ott tudok szűrni, barátunk a tiltás, ezek az esetek a való életből jönnek, amikor a lazacsávo az ölembe ül a metrón, kihúzza a fülemből a fülest, mert nem figyelek rá, kísérget a plázában, mert ő meghívna kávézni, lehengerlő személyisége kimerül a jobb vagyok az ágyban bárkinél
6.-os +65466534634634
Ahogz irtak a normalisak a baratzonaban vannak, vagy egyszeruen nem mernek kezdemenyezni. A hulyeknek mindig nagyon nagy az onbizalma, ok kezdemenyeznek is batran.
Mozogjak olyan körökben? Hát basszus, a metrót amivel munkába járok hogy kerüljem ki? Vagy abban mi a bátorító, hogy áttrappolnék a "pláza" bejáratától a dmig pl vásárolni, vagy visszafelé ugyan azon az útvonalon. De már fogtam ki futobolondot Libriben is, miközben vásároltam.
Ezeket a hülyéket a való életben vonzom be, olyan élethelyzetekben ahol amikor nem akarok ismerkedni.
Amúgy jelenleg nem is akarok ismerkedni, örülök, hogy kicsit egyedül lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!