Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom a hülyéket? A normális pasik miért kerülnek?
Tényleg nos stop a hülyék találnak be, bunkon kikezdenek velem. Közben a normálisnak tűnő pasik meg kb nagyívben elkerülnek.
Ötletem sincs, mivel védhetném ki, hogy a hülyék ne találjanak be. Létezik, hogy csak ilyen pasikat tudok bevonzani?
Aztaleborult, micsoda emberek vannak!
Van egy jó, meg egy rossz hírem. A rossz igazából nekem hír, hogy ennyire tapló emberek vannak. Nem is gondoltam volna. A jó, hogy valószínűleg irtózatosan szép lehetsz, kizárt, hogy mással vonzanád ezeket.
😂😂😂 mit felül, az egészet.
Amúgy, fura, mert azért vonzom a hülyéket, mert úgy öltözöm. Tehát, ha egy szép nő felvesz egy picivel térd fölé érő szoknyát, vagy a kulcscsont alá dekoltált felsőt, akkor az elég indok arra, hogy szexovjekt
Upsz javítás helyet elküldtem,
Szóval szexobjektum legyen. És lehessen vele buckalakó modjára viselkedni, ismeretlenül is, mert azt érdemli első látásra, meg amúgy is.
Szép egy világ.
Húzz magadra zsákot. Mást már nem tudok javasolni.
Egyébként tényleg felháborító, hogy egyes férfiak mit meg nem engednek maguknak. Ha nem mennek túl egy bizonyos határon, akkor egyszerűen le kell sz.ni őket. Ha mondjuk tapogatni kezd, akkor egy jól irányzott pofon, vagy segítséget kérsz a többi utastól/járókelőtől.
Kérdező hidd el, hogy a hiba nem benned van :D rengeteg a selejt, nyomi pasi.. kajak én érzem rosszul magam miattuk, férfitársaim viselkedése olykor kiakasztó tud lenni.. itt meg ne nagyon várj értelmes választ.. :) többségben azok vannak itt akik az életben is betalálnak..
10es voltam
Köszi😊
Kedves levélírók, bocsi, de ez nem randiapp, ha kérdésed van, itt nyugodtan felteheted.
Őm, integlicia, vagy inteligencia vagy mi a csuda, hát valahol azt hiszem kibetűztem, vagy nem is tudom, de azt hiszem nem is tudom mi lehet, a cosmoban nem írtak róla😉(kedves levélírómnak)
Ott vannak azok, Kérdező, a friendzónád tömlöcajtaja mögött.
Lenne 1000 meg 1 lehetőséged korrekt, intelligens, normális férfiakkal ismerkedni, de ha mereven elzárkózol ettől, ne csodálkozz, hogy a legalja idióták találnak meg, akik nem értenek a szép szóból...nem bántani akarlak, de manapság ez egy tömegjelenség, és kb. az összes ilyen eset gyakorlatilag ugyanaz, csak a nevek mások.
"Tehát, ha egy szép nő felvesz egy picivel térd fölé érő szoknyát, vagy a kulcscsont alá dekoltált felsőt, akkor az elég indok arra, hogy szexobjektum legyen"
Azzal, hogy így öltözöl, nyilván célod van. Tudtában vagy annak, hogy szép vagy és ezt ki is hangsúlyozod. A nők ezt 3 okból szokták tenni:
- tetszik a férfiak (minden férfi) visszajelzése, egyfajta egó növelés (folyamatos megerősítés)
- versengés a konkurenciával (gyakoribb, mint gondolnád)
- egy bizonyos férfi(típus) figyelmének felkeltése
Bármelyik is legyen rád igaz, ezzel azoknak a férfiaknak a figyelmét kelted fel, akikét nem szeretnéd. Így ha nem tetszik az "eredmény", akkor neked kell változtatnod.
Viszont ha akkor is betalálnak ha csak átlagosan öltözködsz, akkor a non verbális kommunikációd lesz a hibás (ezt könnyen letesztelheted). Lehet, hogy ez nálad nem is tudatos, ilyen a természeted. Viszont az tény, hogy nem érsz el vele sikereket, legalábbis nem ott, ahol szeretnél. Magyarul ha a jelenlegi helyzet nem tetszik, akkor mindenképpen neked kell változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!