Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem a társkeresők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a társkeresők mechanikáját. Miért nincs társkereső átlagos, vagy átlagon aluli kinézetű embereknek? Miért viselkednek az emberek másképp egy társkeresőn, mint az életben?

Figyelt kérdés

Minden normális ember tudja, hogy nem csak egy fotó az, ami meghatározza azt, hogy az illetőt szeretni fogod -e vagy nem, sőt a legtöbb boldog családban sokszor sem a férfi Brad Pitt, sem a nő nem bombázó.

Egy csomó átlagos kinézetű csávó van, aki lehet, hogy egy találkozáskor 5 perc alatt elvarázsolná az illető csajt, jó benyomást tenne rá. Sőt ugye itt van az is, hogy nem mindenkit szeret a fényképezőgép. Lehet, hogy szemtől szemben teljesen más képet kapsz róla, mint egy fotó.

2018. jan. 12. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valójában a társkeresőn viselkednek a valóságnak megfelelően, mert az interneten nincsenek következményei a szavaiknak, nem úgy, mint a való életben. A való életben szinte senki se úgy viselkedik, milyen valójában, mert szabályokhoz, normákhoz, illemhez vagyunk kötve. Ez az interneten nincs jelen. Mindenki olyan, ahogy a neten viselkedik.
2018. jan. 13. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, majd készítek egy ilyen fb csoportot és tényleg csak az ilyen átlagos, tanult és/vagy dolgos embereket fogom engedni. Nem vicc.
2018. jan. 13. 00:14
 13/13 anonim ***** válasza:
6os leírta a lényeget. Átérzem a helyzetet, mert én se vagyok jóképű. 4év társkeresőbe került, hogy családot alapítsak.40f
2018. jan. 13. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!