Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lányt lekoptat valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt lekoptat valaki, miért érzi szükségesnek, hogy utána ő gyorsan összejöjjön valakivel? Önbizalom helyreállítás? Féltékennyé akarja tenni, akinek nem kellett? Azt hogy? Hisz nem kellett neki.

Figyelt kérdés
Meg akarja mutatni, hogy nem pótolhatatlan a pasi, tud ő mást is találni? De ezt sem értem, hisz nem kellett neki, hol érdekelné őt ez... Tök egyértelmű, évekig nem volt senkijük, de most ők pont összejönnek valakivel, mert le lettek koptatva. Én csak nevetek rajtuk, milyen csúnya fiúkkal is képesek összeszűrni a levet emiatt.

2018. jan. 11. 20:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A hozzászólásod keserű hangvételű, látszik felidegesített a kérdésem. Akarsz róla beszélni? :)
2018. jan. 11. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Mi volt a válaszomban keserű? Hogy szerintem a lány túlléphet a kikosarazáson és boldog lehet egy másik férfival akit még szépnek is láthat? :D

Elég béna kísérlet volt ez a terelésre, mert arra nem kaptunk még mindig választ, hogy ez számodra miért is érdekes, ha nem rólad van szó.

2018. jan. 11. 21:27
 13/20 A kérdező kommentje:

# 12

Ne beszélj többes számban, mentális betegségeid vannak? Árad a frusztráltság a kommentjeidből, magadra ismertél a kérdésben, kikosarazott valami pasi, aztán gyorsba összejöttél valami csúnya sráccal.

Na menj innen te megkeseredett nőszemély!!!

A kérdés egyértelmű, hogy miért érdekel. Tanulj meg olvasni, ott van a szövegben.

2018. jan. 11. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
A többes számot a többi kommentelőre és rám együtt értettem. Ülj le, nyugodj meg és vegyél pár mély levegőt, mert szerintem kettőnk közül te vagy az ideges. :D Tyúkszemre léphettem, hogy ennyire úgy érzed, hogy sértegetned kell engem, de sebaj, mert eléggé mellé lőttél az állításaiddal.
2018. jan. 11. 21:42
 15/20 A kérdező kommentje:

# 14

Úristen milyen ideges lehetsz, szinte látom magam előtt, ahogy remegő kézzel kommentelsz ide 😂

szánalmas, vedd be a xanaxod 😂

2018. jan. 11. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, te sem lehetsz teljesen százas :D
2018. jan. 11. 23:16
 17/20 A kérdező kommentje:

kettőspontdé kettőspontdé

bányásszál még elő 50 regisztrációt, és pontozgass mindenkit

kettőspontdét ne felejtsd el egyikkel sem

2018. jan. 11. 23:44
 18/20 anonim ***** válasza:

😂😂

No comment kérdező! Ne járasd már le még jobban magad :)

2018. jan. 12. 06:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ez nem bosszú, rá jött, hogy a pasi aki lekoptatta egy gyökér. Hogy összejött egy nem előnyös külsejü férfival? Talán mert a fentebb említett gyökér után rá jött, hogy a külső nem minden. 🤘

2018. jan. 12. 08:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért gyökér a pasi, mert lekoptat valakit? Mi a fax...
2018. jan. 12. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!