Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lányt lekoptat valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt lekoptat valaki, miért érzi szükségesnek, hogy utána ő gyorsan összejöjjön valakivel? Önbizalom helyreállítás? Féltékennyé akarja tenni, akinek nem kellett? Azt hogy? Hisz nem kellett neki.

Figyelt kérdés
Meg akarja mutatni, hogy nem pótolhatatlan a pasi, tud ő mást is találni? De ezt sem értem, hisz nem kellett neki, hol érdekelné őt ez... Tök egyértelmű, évekig nem volt senkijük, de most ők pont összejönnek valakivel, mert le lettek koptatva. Én csak nevetek rajtuk, milyen csúnya fiúkkal is képesek összeszűrni a levet emiatt.

2018. jan. 11. 20:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
faxhiány
2018. jan. 11. 20:55
 2/20 anonim ***** válasza:
37%
Sokszor miközben ő lekoptatott téged, a háttérben már egy ideje ott volt az, aki igazából érdekelte.
2018. jan. 11. 20:59
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Eléggé pörögsz a témán, szóval annyira mégsem hagy hidegen a dolog. :D ha nem kellett a csaj, akkor minek foglalkozol vele, hogy van-e valakije vagy sem?
2018. jan. 11. 21:01
 4/20 A kérdező kommentje:
Engem nem koptatott le senki, olvasni nem ártana megtanulni.
2018. jan. 11. 21:01
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
És ki mondta, hogy téged koptatott le valaki?:D Te is próbáld meg újra elolvasni.
2018. jan. 11. 21:02
 6/20 A kérdező kommentje:

Te, mivel E/2-ben írtad a mondatod. Akkor helyesbítek:

Ne csak olvasni, de írni is tanulj meg.

2018. jan. 11. 21:04
 7/20 anonim ***** válasza:
82% kioffolva
 8/20 anonim ***** válasza:

Vagy a másik pasi csak "B" terv volt, arra az esetre, ha az elsővel nem jön össze a dolog.

De gondolom azt rögtön kizártad, hogy csak folytatják az életüket, és nem az első pasi miatt jönnek össze másokkal...

9/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más tetszik, lehet a lány számára az illetékes nem csúnya. Ha lekoptatták a csajt, lehet, hogy nem vette nagyon a szívére, nem akart a sarokban sírni egy veszett ügyön tehát keresett mást és az összejöttek, megpróbálnak boldogok lenni együtt.

Nem kell mindig túlgondolni, hogy biztos bosszú vagy féltékenységi hadjárat.

De miért nevetsz rajtuk? Neked ez miért nem mindegy ha (tényleg) nem rólad van szó? Elég keserű hangvételűnek tűnik nekem ez az egész kérdés.

2018. jan. 11. 21:12
 10/20 anonim ***** válasza:
A lányok könnyebben találnak maguknak pasit is, és ha próbálkoztak valakivel, akkor nyitottak a kapcsolatra, és nekik ilyenkor szerintem az se annyira fontos, hogy a legjobb legyen.
2018. jan. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!