Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez miért van, miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van, miért ilyen ambivalensek a reakciók?

Figyelt kérdés
Látásból sokszor úgy tűnik, tetszem egy nőnek, beszélgetéskor már nem. Van egy nő, akinél ez nagyon így van, sokszor úgy néz rám, beszélgetéskor meg már szinte nem is figyel rám. Több nővel is volt már így. Igaz, külsőleg sokkal erősebb vagyok, mint belsőleg, a beszélgetés nem megy annyira. De én ezt akkor sem értem. Neki volt, hogy beszélgetéskor is tetszettem, de általában nagyon nem.

2018. jan. 11. 20:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem nem minden nő ilyen, de az elképzelhető, hogy ő igen. Nem vagyunk egyformák.

Én azt mondom, téged annyira mégse foglalkoztat ez a nő, ha már feladod a legelején. Én csak utána adnám fel ha visszautasítana egyértelműen, mivel az előző válaszoló is írta, ő neki is tetszik valaki és várja hogy lépjen az illető férfi... de lehet sohasem fog...azért mert lehet, hogy csak ő látja úgy, avgy gondolja úgy, hogy bejön a férfinek, a férfinek meg nem is tetszik ő.

2018. jan. 22. 18:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

én nem tudom, miért nem lép az a férfi, már a fb-on is lecsekkoltam, elvileg egyedülálló. ő kezdte az egész flörtölést, és teljesen magával ragadott a kitartásával.

most meg, hogy odáig vagyok érte, nem lép!!! nem értem, tényleg, az tuti, hogy nem csak képzeltem az egészet.

2018. jan. 22. 19:00
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nálad ez a helyzet hogy egész biztos, hogy bejössz a másiknak, próbálj meg te közeledni felé. Nem biztos, de lehet annyira bizonytalan a férfi azért nem csinált eddig még semmit a szemezésen kívül.

Meg amúgy is, ha ennyire megkedveltél valakit addig nem fogsz tudni lenyugodni míg rá nem kérdezel nála. Biztosan rosszul fog esni ha elutasító lesz, de a végtelenségig ezt nem csinálhatjátok. Jobb ezen túlesni. Csak az idegeiddel játszol... Talán elsőkörben kezdj el vele beszélgetni.

2018. jan. 23. 17:32
 24/24 anonim ***** válasza:
31%

Ne akard megérteni a magyar nőket, mert meg fogsz bolondulni és hamar a diliházban kötsz ki. :)

Inkább járd csak a saját utadat és xarj a nőkre, hosszabb távon jobban megéri, a nyugalom mindenek előtt. :D

2018. jan. 31. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!