Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez miért van, miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van, miért ilyen ambivalensek a reakciók?

Figyelt kérdés
Látásból sokszor úgy tűnik, tetszem egy nőnek, beszélgetéskor már nem. Van egy nő, akinél ez nagyon így van, sokszor úgy néz rám, beszélgetéskor meg már szinte nem is figyel rám. Több nővel is volt már így. Igaz, külsőleg sokkal erősebb vagyok, mint belsőleg, a beszélgetés nem megy annyira. De én ezt akkor sem értem. Neki volt, hogy beszélgetéskor is tetszettem, de általában nagyon nem.

2018. jan. 11. 20:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ő nem ilyen zavarban lévő típus, legalábbis elég jól el tud beszélgetni másokkal is. Ha igazán tetszem neki, elég jól titkolja.
2018. jan. 21. 09:57
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
A nők a színlelések nagymesterei tudnak lenni. :D Van olyan, aki ezt tudatosan (hogy összezavarjon...) és olyan is van aki nem tudatosan csinálja mert visszahúzódó típus. A másokkal történő beszélgetésre visszatérve, azokkal akik iránt semlegesek vagy átlagosak az érzéseim simán bárhol bármikor fesztelenül elbeszélgetek, aki meg nagyon bejön azzal nyögvenyelősen, ilyen ez. Nem mindenki van (marad) a talpon ilyenkor... :D
2018. jan. 21. 10:11
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

de te végülis mit vársz, hogyan mutassa ki? kezdeményezzen ő? nem te vagy a férfi véletlenül?

távolról hosszasan néz. mit csináljon munkahelyen közelről? csókoljon meg? vagy mit szeretnél?

képzeld, én is olyan nő vagyok, aki jól elbeszélget olyanokkal, akik nem tetszenek. aki meg tetszik, attól zavarba jövök. különösen, ha közel van. pláne, ha munkahelyen. mert még azon is aggódhatok, hogy mások elkezdenek pletykálni.

ne legyél már ennyire anyámasszony katonája. csinálj valamit, vagy hagyd az egészet. nem illik egy nőt hosszasan flörtöléssel hitegetni, húzni.

2018. jan. 21. 10:39
 14/24 A kérdező kommentje:
13, azt várnám, hogy mikor beszélgetünk, ő is érdeklődik, rám figyel, mosolyog, bátorít, stb. De lehet, hogy ez naivitás. Nekem amúgy is nehezen megy ez, nincs sok tapasztalatom.
2018. jan. 21. 21:38
 15/24 A kérdező kommentje:
a többiekkel is általában ez szokott lenni, messziről néznek, mosolyognak, közelről már nem
2018. jan. 21. 21:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

sajnos kockázatot kell vállalnod.

a legtöbb nő nem fogja tálcán kínálni magát. neked is kell valamit tenned. nem úszhatod meg.

vagy egyedül maradsz.

csak ne húzd a nőket.

velem csinálta ezt több férfi, most is csinálja velem valaki, csak már kevésbé érdekel, mert már sok ilyen hlyével volt dolgom. Már rég mosolygok meg minden, ő már fél éve szemez, én is visszajelzek, minden, de még a céges bulin sem bír odajönni felkérni táncolni vagy valami. Hát ha nem férfi, nem fog megkapni. De azt nagyon utálom, hogy hagyják, hogy beleélje magát a nő, aztán nem csinálnak semmit, Mennyi ilyen férfi van. töketlen banda.

2018. jan. 22. 07:26
 17/24 A kérdező kommentje:
csak úgy nehéz tovább lépni, ha semmilyen jelét nem adja a másik, hogy nyitott lenne a dologra
2018. jan. 22. 07:46
 18/24 anonim ***** válasza:
" sokszor úgy néz rám" "Biztos, hogy tetszem neki, ez látszik rajta, nagyon is." "úgy látom sokszor, nagyon tetszem neki. Messziről, sokáig néz, stb." TŐLED IDÉZEK.
2018. jan. 22. 07:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
ha ez azért van mert anyukád vagy apukád nagyon elnyomott, akkor megértem. csak felnőttél, felül kell ezen kerekedni.
2018. jan. 22. 07:57
 20/24 A kérdező kommentje:
Pont ezt írom, hogy látásból ilyen, mikor beszélgetünk, akkor meg egyáltalán nem tűnik nyitottnak. Vagy minden nő ilyen?
2018. jan. 22. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!