Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legfrappánsabb reakciók elutasításra?
Akár élőben, akár neten, akár telefonon.... Akár bunkón leráz, akár kedvesen koptat le, akár nem szól semmit...
Különféle helyzetekre, milyen ötletes visszaválaszt tudnátok mondani csajok/srácok?
Lehetséges olyan reakció, ami megváltoztatná az elutasítást is, és mégis esélyt adna a lány? Szerintem igen.
Pasik, milyen frappáns reakciót tudnátok mondani, illetve csajok, nektek milyen reakció tetszene a legjobban, amitől esetleg meggondolnátok magatokat?
Ha már egyszer elutasított nem tök mindegy ezután mennyire gondol frappánsnak vagy jópofának?
Egyszerűen le****-nám az egészet. Ember!
Nem nagyon van olyan, amivel meg tudnád győzni, hogy mégis adjon egy esélyt.
Egyrészt a nők elég gyorsan és elég élesen kategórizálnak - ha egyszer belerakott a nem kalapba, akkor onnan piszok nehéz kimászni. Ha esetleg amúgy közeli ismerősök vagytok, akkor esetleg idővel lehet rá esély, hogy utólag rádöbbenjen, hogy jé, mégse olyan rossz ez a srác. De ha csak egy ismeretlen vagy, akkor nem nagyon kapsz már esélyt, hogy bizonyíthass.
A másik dolog, hogy ha mégis adna neked egy második esélyt miután kikosarazott, az azt jelentené, hogy elsőre tévedett. Márpedig az olyan "ciki" a lányoknak, és az ilyet rendre még maguknak se hajlandóak bevallani - nem hogy mások előtt felvállalják.
Ráadásul akkor már nekik kéne kezdeményezni, ami duplán ciki.
Szóval szerintem az egyetlen, amit tehetsz, ha udvariasan elfogadod a döntést és sok szerencsét kívánsz, de mellette egy bók mellett megpróbálod kevésbé cikivé tenni, ha utólag ők szeretnének keresni téged - pl. valami olyasmit írsz neki, hogy kár érte, mert [ valami kedves bók ], de akkor sok sikert neki a további keresgéléshez. Ha pedig később meggondolná magát, akkor nyugodtan keressen, mert [ kedves bók. 2 ].
Ezzel talán már van 0,000000000001% esélyed is...
Eddig egész életem során kb 5 csaj utasított el, és ebből 3 később próbálkozott nálam (meg volt amelyik előtte is, csak pont akkor mondott nemet, amikor kérdeztem...)
Szóval nekem meg eddig az a tapasztalatom, hogy elég könnyen változtatják a véleményüket, akármelyik irányba. És még csak nem is álltam elő semmilyen frappáns reakcióval.
De inkább a kérdésre válaszoljatok.
Akik egyszer elutasítottak és újrakerestek mégis, lehet kétségbeesésükbe tették és gyors pótlékot kerestek, vagy csak szimplán unatkoztak, elég nehezen tudom őszinte közeledésnek venni ha akkor nem kellettél nekik nem értem utána mi történhetett amiért hirtelen mégis.
Ha elutasítanak az a legfrappánsabb ha büszkén viseled és elfogadod. Akkor fognak csodálkozni, hogy téged meg se visel és nem "vereségként" éled meg. Felesleges szinészkedni és nagy dumázni, ha nem vagy pálya valakinek elkell fogadni.
Egyik alkalommal majdnem ellőttem az "Akkor marad a jobb kezem" poént, de aztán inkább nem volt hozzá merszem. :D
Nem feltétlenül olyan reakciókra lennék kíváncsi, hogy mindenképpen megváltozzon tőle a csaj véleménye, csak hogy mégis legalább jobb utórezgései legyenek az esetnek.
Kérdező :DDDDD én elsütöttem azt, csak kicsit másképp! Amikor a csaj elutasított, megjegyeztem: "Sebaj! Itt a jobb kezem, nem disznóláb!"
Köpni-nyelni nem tudott szegény :D
"Akkor marad a jobb kezem"
Lesz utórezgése :) Azt fogja hinni, hogy ráadásul még tapló is vagy.
Miért nem lehet emelt fővel tudomásul venni egy visszautasítást? Minek kell személyes sértésnek venni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!