Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kérdés a női nemhez: mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés a női nemhez: mik a legügyesebb, leghatékonyabb, legfrappánsabb bókok, amiket a fiúknak szoktatok mondani?

Figyelt kérdés
Nem vagyok homo, hanem csak szeretnék olyansmi bókokat gyűjteni, amilyeneket egyszer egy lánytól hallottam. Olyan ügyesen csavarta a szavakat, hogy olyan érzésem volt, hogy egyszerre simagatja vele a személyiségemet meg a leglényegesebb testrészemet is. Persze nem a lejárt "hű de csinos vagy" tipusúakra, meg rámenős hülyeségekre gondolok. Egyik sem konkrét volt, hanem átvitt értelemben megfogalmazott, és olyan vizuális meg nem is tudom, milyen ingereket keltettek bennem, amiktől dícsérve és "úgy" megszólítva éreztem magamat. Köszi a válaszokat!

2016. aug. 19. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ami kivétel nélkül mindig bevált: "Wow... Úgy értem... Biztos mondták már, de basszus irtó nagy farkad van! De komolyan mondom, ez már jóval átlagon felüli! Szinte jó ránézni."

Ha nem volt kirívóan nagy akkor a "nagy" jelző helyett működött a szexi és guszta is, és minden egyes alkalommal hihetően adtam elő, hogy ilyen csodálatos farkat még sosem láttam.

A többi egyén függő, általában azt dicsértem, hogy milyen okos, férfias, talpraesett, mennyire nagyon alfahím és ultra kan. Vagy vmi ezzel összefüggő, amitől egy macsónak érezheti magát. De ez helyzet és egyén függő, kinek mi esik jól, nyilván nem ezeket a szavakat használtam. A lényeg, hogy a férfiassága legyen kihangsúlyozva, szóval semmi "cukcsi mukcsi ari" jelző.

2016. aug. 19. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig elhiheted hogy minden fiú olvad ha megdicséred a külsejét, hiúk vagytok ti is :)
2016. aug. 19. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

-szeretem, hogy ilyen ertelmes vagy, jo veled beszelgetni

-jol all a borosta. Tetszel.

2016. aug. 20. 00:22
 4/4 A kérdező kommentje:

A "Wow, de nagy a farkad" szerintem nem jó. Minden fiú tudja, hogy neki mekkora farka van. Akinek nagy van, azt nem kell dícsírni, akinek meg kisebb van, az meg inkább negatívan fogja megélni a "nagyság" dicsíretét. Olyanokra gondolok, mint a fiú mondja nőnek témában a:

- Meglátom, és: "Hú, köszi! Így van már értelme a mai napnak."

- Mond valami véleményt, és: "Na igen, így beszél egy igazi nő."

- Én is normálisan fel vagyok öltözve, de azt mondom neki: "Bocs, hogy ilyen alulöltözött vagyok hozzád képest."

Amikor nem mondom neki, hogy "Jól nézel ki", de mégis ezt adom a tudtára. Nem tudom sajnos felidézni, én miket kaptam anno, de köszi a válaszokat, és várom az újabbakat.

2016. aug. 20. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!