Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet mondani erre? Nekem egyébként rosszul is esett!
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal.
Voltam ma náluk, ülök kint az erkélyen, ő bent beszélt a tesójával. Hozz be a szobába két doboz bonbont, és mondja nézd csak mit kaptál, közben mutatta....szóhoz sem jutottam örültem a gesztusnak, erre ő csak vicceltem, tényleg viccelt mert nem kaptam meg. Nekem ez rosszul esett.
Mit mondtatok volna erre.. már bánom viccesen nem tettem valami megjegyzést.

24 évesek vagyunk.
Néha pedig olyan jól esne egy kis figyelmesség....

Felhúzod a pólódat a tesója előtt, marokra fogod a melleidet és így szólsz:
"Nézd miket kaptál... oh, bocs, csak vicceltem. Valaki más kapja meg..."

Wow, ne pörögj túl sokat ilyeneken. Huszonéves srácként többségünkben még van élet és szeretünk viccelni. Jobb lenne, ha befásultak lennénk folyamatosan? Vagy figyelmesek minden percben és megkapnánk, hogy papucsok vagyunk? Ugyan.
Ilyenkor simán vágj vissza valami ugyanolyan szintű poénnal vagy ne foglalkozz vele.
Eddig minden kapcsolatomban poénkodtam, minden lány örült neki. Természetesen mellette megkapták a normális figyelmet is, tehát járt az igazi bonbon is. Aztán, amikor valami miatt nem volt jó kedvem és nem poénkodtam, akkor jöttek rá igazán, hogy mennyire feldobják ezek a dolgok a kapcsolatot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!