Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az érzés a lányok felé?
Sziasztok!
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a lányok egyáltalán nem érdekelnek. Semmilyen érzést sem váltanak ki belőlem. Tudom, hogy nekem soha sem lehet párkapcsolatom és kezdem elfogadni. Rá nézek egy szép lányra de semmit sem vált ki belőlem,közömbösek lettek számomra. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok hiszen még csak 19 éves vagyok de nem tudom, hogy ez normális érzés-e.
Nehéz kérdés, én magam nem olvastam olyan sokat, hogy többfélét is javasoljak. Lehet, hogy ami nekem bejött neked nem fog tetszeni, de tessék:
Úgy veszem észre, hogy nálad a legfőbb probléma, hogy a fejedben élsz, nem a valóságban. Mindenféle elképzelt helyzeteket, elképzelt sötét jövőket vetítesz magad elé, majd előre sajnálod magad olyan dolgok miatt, amik meg sem történtek. Erre egy könyvet tudok javasolni, ami nekem bevált a felesleges önmarcangolás ellen:
Eckhart Tolle: A most hatalma
Ez alapvetően spirituális jellegű könyv, ezért lehet, hogy elsőre elborzaszt a stílusa, de azért adj neki egy esélyt. Ha téged nem érdekel a "megvilágosodás", "tudatosság" és hasonlók, akkor ne ragadj le azoknál a részeknél. Ahol viszont magadra ismersz, ott időzz el egy kicsit. Sok olyan gondolatot fogalmaz meg, amelyekkel leállíthatod a felesleges túlgondolási folyamatot és a valóságra koncentrálhatsz. A lényeges dolgok az első 50 oldalban kb. mind benne vannak, utána nagyrészt ismétlés, szóval nem is kell sok idő.
És az egész fenn van PDF-ben a neten, szóval még pénzt sem kell kiadnod rá. Itt a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!