Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti megérzitek, ha egy pasi belétek van esve?
Nem volt belém senki sem szerelmes, szóval nem.
19/L
Igen, de van akinél nehéz eldönteni..
19l
A vonzódást megérzem, de a szerelmet... azt nagyon nem, max ha a saját érzéseimet vetítem rá, a viselkedésére, ami jellemző rám, sajnos. Szerintem nincsenek erre jelek, talán annyi, hogy látszik rajtatok egy összhang, de ezt nehéz megmagyarázni.
A biztos az, ha kimondja :)
A vonzalmat sokszor megérzem. ( Aztán lehet még több is van, mint amennyit ténylegesen érzékelek, ki tudja :D )
Kivéve esetleg ha direkt leplezi,de egy idő után itt is észre lehet venni. Legalábbis lehet következtetni rá, hogy TALÁN vonzódik.
De amíg nem mondja nyíltan valaki, addig sokszor még a vonzalom is találgatás ( kivéve ha tényleg egyértelmű jelzéseket tesz felém).
Ráadásul ha mondjuk nekem is tetszik a másik, nem tudom objektívan nézni,és félek, hogy talán én értelmezem félre a kedvességét/figyelmét a másiknak, szóval hogy én átok bele többet, holott külső szemlélőként ezt ugye könnyebben le lehet szűrni.
Magyarul célszerű rohadt egyértelműnek lenni, ha a másik tudomására akarod hozni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!