Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők milyen érzés virágot kapni? Kaptatok már mások előtt?
Jó érzés, szeretem a virágot :D
De nálunk a férfi családtagok is szoktak kapni, szóval inkább gesztus jellegű. Nyilván alaklomnak megfelelően szoktam fogadni.
Hogy nem lehet a virágokat szeretni? Férfi létemre még én is szeretem.
Én is nagyon szeretek virágot kapni, minél változatosabban, mert azzal tanulni is tudok és tájékozottabb leszek a gondozásukban. Természetesen a cserepes virágokról beszélek, a vágottat én is sajnálom, hamar elhervad.
Akkor bosszantó volt virágot kapnom amikor az exem sokadszorra is vágott rózsát hozott, persze örültem annak is, csak nem értettem, hogy ha annyiszor elmondtam neki, hogy miért a cserepes a kedvencem, miért kapok mindig ugyanúgy vágott rózsát :(
A jelenlegi párom figyel erre, legutóbb egy szép lándzsarózsát kaptam tőle (szülinapomra). :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!