Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy bűn az, ha egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn az, ha egy felnőtt férfinak nem volt még senkije és válogat?

Figyelt kérdés

Nem egyszer volt olyan, hogy jól kioktattak és bunkóztak velem azért, mert elmertem mondani azt, hogy nem volt még szerencsém és kissé válogatós vagyok. Nem csak férfiaktól kaptam ezt. Kb. 3 kérdést feltettem ide, hogy gondjaim vannak az ismerkedéssel és sokszor betaláltak bunkó, személyeskedő emberek, mintha tényleg egy bűnt követtem volna el és mindenféle életképtelen, lúzer, nagyképűnek állítottak be. Pedig nem sajnáltattam magamat nem szidtam a női nemet, mint némely kérdező itt.

Tényleg az a normális, hogy egy férfi minden puncira rámászik és olyan elítélendő az, hogy nekem ez kevés? Nem azért keresek magamnak nőt, hogy a haverok előtt pózolgassak vele, hanem azért, hogy szeressek valakit, akit küllemre is vonzónak találok.

Arról nem igazán én tehetek, hogy nem jön össze semmi kölcsönös, pedig fogékony vagyok a jellemfejlődésre és sokat is változtam.

2018. jan. 7. 07:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
A feminácik szerint (akik az itteni nők többségét alkotják) csak a nőnek van joga válogatni, a férfi pedig vegye megtiszteltetésnek, hogy szóba áll vele egy ronda, buta nő.
2018. jan. 7. 10:43
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Dehogyis baj! Nagyobb baj az, ha valaki mindenkire rámozdul, mert lesír róla, hogy mindegy neki, csak legyen valaki.

Jobban jársz, ha tudod, hogy milyen lányt szeretnél, és aztán olyan körökben kezdesz el mozogni, ahol nagy eséllyel találsz az igényeidnek megfelelő lányt. Az meg, hogy nem volt még senkid sem, tényleg nem jelenthet gondot.

Mellesleg: nem tudom, melyik nő mondott itt olyat, hogy csak a nőknek van joguk válogatni, a férfi meg elégedjen meg a sz.rral is. Ezzel inkább a férfiak szeretnek dobálózni itt a gyakorin, akik annyira értenek a nőkhöz.

2018. jan. 10. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Azert a minden puncira ramaszas es a te eseted kozott van am atmenet.

Nem bun, a te dolgod, hogy kompromisszumot kotsz-e vagy maganyos maradsz. Csak hat akkor nem er panaszkodni, mert te hoztad ezt a dontest. Szerintem a panaszkodas miatt nyilik ki a bicska az emberek zsebeben.

2018. jan. 11. 07:04
 14/16 anonim ***** válasza:

ma 07:04

"magányos maradsz."

Tehát azt mondod hogy bárkivel csak ne egyedül?

2018. jan. 11. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Bárki egyedül lehet, de ne rinyáljon utólag aztán...

Mégis ezt teszi, ömleszti magából az önsajnálatot a sok magányra ítélt ficsúr.

2018. jan. 11. 11:10
 16/16 anonim ***** válasza:
7:04 vagyok, nem, nem barkivel, csak ne egyedul, nem ezt irtam. Hanem azt, hogy neked kell eldonteni, hogy kotsz-e bizonyos esszeru kompromisszumokat, vagy sem. Mindenkinek mas a jarhato ut, ez dontes kerdese. Csak aztan nincs ertelme panaszkodni.
2018. jan. 11. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!