Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy bűn az, ha egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn az, ha egy felnőtt férfinak nem volt még senkije és válogat?

Figyelt kérdés

Nem egyszer volt olyan, hogy jól kioktattak és bunkóztak velem azért, mert elmertem mondani azt, hogy nem volt még szerencsém és kissé válogatós vagyok. Nem csak férfiaktól kaptam ezt. Kb. 3 kérdést feltettem ide, hogy gondjaim vannak az ismerkedéssel és sokszor betaláltak bunkó, személyeskedő emberek, mintha tényleg egy bűnt követtem volna el és mindenféle életképtelen, lúzer, nagyképűnek állítottak be. Pedig nem sajnáltattam magamat nem szidtam a női nemet, mint némely kérdező itt.

Tényleg az a normális, hogy egy férfi minden puncira rámászik és olyan elítélendő az, hogy nekem ez kevés? Nem azért keresek magamnak nőt, hogy a haverok előtt pózolgassak vele, hanem azért, hogy szeressek valakit, akit küllemre is vonzónak találok.

Arról nem igazán én tehetek, hogy nem jön össze semmi kölcsönös, pedig fogékony vagyok a jellemfejlődésre és sokat is változtam.

2018. jan. 7. 07:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%

Ilyenek úgy érzik, ha valamiből nincs tapasztalatod, akkor a mocskot is kötelező szerűen el kell fogadd, hogy legyen. Te meg iilyen emberek szaván gondolkodsz, mintsem kinevetnéd őket.

Ezt inkább hívnám ésszerűnek.

2018. jan. 7. 08:14
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
Aki kioktat az magát bizonygatja. Itt tehat ezt le is zarhatjuk. ;)
2018. jan. 7. 08:24
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem az a bűn.

Hanem amikor egész nap itt kesereg heti hét napot és panaszkodik, változtatás helyett. Gondolom, tudja mindenki, hogy mire célzok.

2018. jan. 7. 09:02
 4/16 anonim ***** válasza:
7%
Igen, nagy bűn. Válogatni csak a nőknek zabad. Egyenlőség elvtársak! Ha válogatsz a nők között, akkor te egy hímsoviniszta nőgyűlölő életképtelen lúzer vagy :)
2018. jan. 7. 09:10
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
Tőlem aztán válogathatsz,de majd a halálos ágyadon neked fog az agyadban kattogni hogy miket hagytál ki,meg nem így kellett volna leélned az életedet.
2018. jan. 7. 09:44
 6/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
84%

Szerintem nem feltétlen.

Párkapcsolatot azért nem bármely jötmenttel alakít ki az ember.

2018. jan. 7. 09:48
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Bűn? Mindenki a saját sorsa kovácsa.
2018. jan. 7. 10:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem bűn, de igenis "válogass". Nem azt mondom, hogy az elérhetetlent tűzd ki egyedüli célként, hanem szépen ismerd ki magad, legyél tisztában azzal, hol vannak a határaid, mik a defektjeid, mit tudsz tolerálni, mit nem, és hozzád passzoló társat keress, akivel jól érzitek magatokat egymással, és önmagatok lehettek egymás mellett, olyat keress, aki mellett nem érzed szükségét, hogy megjátszd magad, és viszont.
2018. jan. 7. 10:10
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Az a lényeg, hogy ne legyenek túlzott, irreális elvárásaid. Pl ha dagadt vagy, lusta, ronda és csóró, akkor ne az legyen az első kikötésed, hogy csakis sportos, vékony, szép és okos lányokkal állsz szóba, akik emellett még kedvesek és aranyosak is. Érted? Ezért fontos a jó önismeret és reális énkép, mert akkor a párkeresést is ahhoz igazítod.
2018. jan. 7. 10:18
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem lúzereztek le, de megkaptam egy okoskodótól, hogy “ne legyenek elvárásaim”, és tényleg úgy beszélt, mintha būn lenne ez, csak azért mert leírtam, hogy olyan párt szeretnék, aki szeretxD Magából indult ki, mert azt is leírta, hogy neki nincs szerencséje egy szívmelengetõ párkapcsolathoz. Az õ baja:)

Csodálkoztam is, ha engem leugat pusztán emiatt, mit gondol azokról, akiknek anyagiak, meg minden téren magas elvárásaik vannak.

2018. jan. 7. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!