Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bűn az, ha egy felnőtt férfinak nem volt még senkije és válogat?
Nem egyszer volt olyan, hogy jól kioktattak és bunkóztak velem azért, mert elmertem mondani azt, hogy nem volt még szerencsém és kissé válogatós vagyok. Nem csak férfiaktól kaptam ezt. Kb. 3 kérdést feltettem ide, hogy gondjaim vannak az ismerkedéssel és sokszor betaláltak bunkó, személyeskedő emberek, mintha tényleg egy bűnt követtem volna el és mindenféle életképtelen, lúzer, nagyképűnek állítottak be. Pedig nem sajnáltattam magamat nem szidtam a női nemet, mint némely kérdező itt.
Tényleg az a normális, hogy egy férfi minden puncira rámászik és olyan elítélendő az, hogy nekem ez kevés? Nem azért keresek magamnak nőt, hogy a haverok előtt pózolgassak vele, hanem azért, hogy szeressek valakit, akit küllemre is vonzónak találok.
Arról nem igazán én tehetek, hogy nem jön össze semmi kölcsönös, pedig fogékony vagyok a jellemfejlődésre és sokat is változtam.
Ilyenek úgy érzik, ha valamiből nincs tapasztalatod, akkor a mocskot is kötelező szerűen el kell fogadd, hogy legyen. Te meg iilyen emberek szaván gondolkodsz, mintsem kinevetnéd őket.
Ezt inkább hívnám ésszerűnek.
Nem az a bűn.
Hanem amikor egész nap itt kesereg heti hét napot és panaszkodik, változtatás helyett. Gondolom, tudja mindenki, hogy mire célzok.
Szerintem nem feltétlen.
Párkapcsolatot azért nem bármely jötmenttel alakít ki az ember.
Nem lúzereztek le, de megkaptam egy okoskodótól, hogy “ne legyenek elvárásaim”, és tényleg úgy beszélt, mintha būn lenne ez, csak azért mert leírtam, hogy olyan párt szeretnék, aki szeretxD Magából indult ki, mert azt is leírta, hogy neki nincs szerencséje egy szívmelengetõ párkapcsolathoz. Az õ baja:)
Csodálkoztam is, ha engem leugat pusztán emiatt, mit gondol azokról, akiknek anyagiak, meg minden téren magas elvárásaik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!