Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában milyen típusú férfiak vannak a nők barátzónájában?

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 16:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az #1sel értek egyet. Bár ezzel szerintem nem lehet általánosítani, sokszor személyiség és korfüggő.

Egy másik esetleges indok lehet, hogy ez #1 által emlegetett tulajdonságok mellett nem mutatnak mást=> nem lesznek érdekesek és izgalmasak amire a lány vágyhat. Ez forditott esetben is igaz...

2018. jan. 6. 16:57
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Van egy pasi barátom, ezer éve Vele beszélek meg mindent. Mindenben tökéletes,, de mint pasi sosem jött be nekem. Persze ez nem azt jelenti,hogy másnak sem.

Nincs gond Neki az ismerkedéssel, párkapcsolata is volt már több,tehát szó nincs arról,hogy Ő tipikus barátzónás pasi, de nekem az.És boldog vagyok,hogy mellettem van.

2018. jan. 6. 17:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Nos 5-ös, ez sem mindig igaz.

Együtt voltunk egy nővel kb egy hónapig. Ha én nem kérdezek rá, hogy mi a helyzet, akkor sokkal hosszabb ideig. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, ha találkozunk, be nem áll a szánk, jókat beszélgetünk. Nem olyan régen egy borozás szexbe torkollt. De csak szexbe. Kijelentette, hogy nem lesz köztünk semmi más, mert nincs meg a szikra. Ehhez képest reggel ébredés után egy órán át öleltük egymást az ágyban. Majd reggelit csinált nekem. Nos akkor most micsoda is hiányzik? :D

2018. jan. 6. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13: Egyszerű. Meglett a szikra, ami hiányzott.
2018. jan. 6. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Elsősorban akikkel pasiügyeket, lelki ügyeket, barátnőpletykákat meg lehet beszélni, s aki csettintésre azonnal rendelkezésre áll.
2018. jan. 6. 17:22
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

Az van zónácskában, aki nem fogja fel a nemet, és tovább sündörög, hátha csurran-cseppen.

A zónát te kreálod magadnak.

2018. jan. 6. 17:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Az alacsony, kevésbé férfias ezáltal a hiányosságait a kommunikációs képességeivel naivan és reménytelenül kompenzálni próbáló szélmalomharcot vívó Don Quijote szürke bétahímek, akik a nők számára tökéletes lelki szemeteskosarak és alkalmi pszichoterapeuták.
2018. jan. 6. 17:34
 18/21 anonim ***** válasza:
A eddig leírt tulajdonságok mellett még az is jellemző ezekre a férfiakra, hogy a 'barátok leszünk, aztán majd csak belémszeret' stratégiával próbálkoznak, általában mindhiába.
2018. jan. 6. 17:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Olyanok akik nem vonzanak szexualisan.
2018. jan. 6. 18:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Az olyan férfiak, akik hagyják magukat kihasználni. Bármiről szót lehet ejteni velük, hangoztatják az előnytelen tulajdonságaikat, kínos sztorijaikat. Ezáltal nem lesznek vonzóak férfiként a női nem számára.
2018. jan. 6. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!