Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt sok férfi, hogy "a nők szeretnek szenvedni" meg "kell nekik a drámázás"?
Az az igazság, hogy kegyetlen sok az idióta mindkét nemben. :D
Szerintem ez a drámázás egyáltalán nem nemfüggő, sokkal inkább az itelligencián múlik.
Ismerek diplomás csajokat, akik hülye p*csák, és normális pultoslányokat is, de 10 esetből 9-szer fordítva van.
Ugyanez férfiaknál. Ismerek diplomás gyökereket és tisztességes szakembereket is, de itt is 10-ből 9-szer fordítva van. (Főleg 30 éves kor alatt.)
Pont ezért nem akarok kapcsolatot. Mer így is megtapasztaltam h ha van 1 probléma megkeresik a lehető legbonyolultabb megoldást és az kell nekik.
NEM NEM NEM a legegyszerűbb áááááááá az túl könnyű lenne.
Egyébként csak h fokozzák az "élvezeteket" amíg nem oldod meg a problémát addig megy a szenvedős hiszti.
Nem igaz h nem vagy rá képes, csak ezt kértem tőled...
Ja és mindig minden AZONNAL kell.
Konkrét példát is mondok. Tegnap felhív a tesóm (miközben a kutyája sz...át szettem össze a kertből, szokásosan helyette. Minek kutya ha nem is törődsz vele ? ) h neki azonnal kell egy új verziójú önéletrajz.
Persze asztali PC-je v valami Laptop-ja az nincs me minek ? Ő kemény csaj aki okostelefonnal nyomja csak még azt használni is ostoba.
Na szóval. 3 óra ment el az életemből h összerakjak neki egy olyan verziójú önéletrajzot ami végre megfelel.
Közbe v mi 10X felhívott telefonon és nyüszített, de úgy h azt 1. fájt hallgatni is 2. külön definíció lehetne az értelmezőbe.
Tehát köszönöm de nekem nem kell nő bőven elég az az 1 az életembe, az a hiszti amit le tud nyomni pusztítóbb erejű mint valami spéci vegyi fegyver.
Tudom tudom 0 pont. Nem nagyon izgat am.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!