Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem adnak esélyt, ha valaki szerelmes beléjük?
A nők ugyan nem tudnak róla, de bizonyos sablonokhoz vonzódnak tudat alatt és nagyjából mindegyikük ugyanazokat a tulajdonságokat keresik egy férfiban...
Ha férfiként ismersz bizonos viselkedésmintákat, belső tulajdonságokat, pszichológiai faktorokat, megjelenésbeli különbségeket, kommunikációs mintákat akkor nagyon is adnak esélyt a nők, szval nem kell itt picsogni, inkább tanulj az emberekről...
En azt szeretem,ha nemcsak izmos es 25 ev alatti a fiu,hanem meg szerelmes is belem.
:*
N
"Volt olyan, hogy adtam esélyt (miközben épp szerelmes voltam valakibe viszonzatlanul, aki persze nem adott), pedig egyáltalán nem kedveltem az illetőt, mert eljutott a férfi agyamig, milyen érzés a viszonzatlan szerelem mondjuk évekig."
Még ilyen költői módon megfogalmazva nem láttam, hogy "szerettem egy nőt, de vele nem jött össze, de ha már adódott esély, akkor meghúztam egy másikat addig."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!