Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem adnak esélyt, ha valaki szerelmes beléjük?
#8 Juj ez a sugdolózás nagyon nem jön be, pláne úgy, hogy ezen az oldalon a top5 kérdéstípusok között ott feszít a "hogy szedjek fel nőket utcán/buszon/parkban".
A szenvedély és vonzalom NEKTEK jár, TI akarjátok kiválasztani, hogy kihez mentek oda, és most lealacsonyító hangnemben magyarázzátok a nőknek, hogy ha egy férfi vonzónak találta őket annyira, hogy össze akarjon velük jönni, akkor felszínesek és ostobák lennének, ha nem követnének el mindent azért, hogy ennek a férfinak jó legyen, akár félretéve a saját érzelmeiket.
Hát a francokat.....
Most már lassan oda jutunk, hogy köteles egy nő veled ismerkedni, ha olyna kedved van. Még egy lépés, és dugnia is kellene, hisz majd csak jó lesz az.
Azért remélem, megmaradsz a verbális követelőzésnél.
Hány ilyen volt az életedben, hogy hamar megérezted, hogy a nő nagyon illik hozzád, és ezért gyorsan és nagyon szerelmes lettél?
Ebből hány volt kölcsönös?
Meddig tartottak ezek a kapcsolatok?
Nagyon érdekelne, hogy milyen és mennyi saját tapasztalatot tartasz ilyen reprezentatívnak?
Nem kekeckedni akarok, tényleg örülnék, ha leírnád.
Kérdező, te fordított esetben megadnád neki az esélyt?
Attól, hogy leírod, hogy "statisztikailag", ez nem lesz igaz, mucika.
És ha 80 pasi szerelmes belé? Ugyanis a szerelemhez idő kell; hogy valakibe beleszeress, ismerned kell. Ha nem ismered, az nem szerelem, hanem baaszhatnék.
Ha azt mondod, a szerelem azonnal megvan, akkor az nem csak 5 ember lesz, hanem sokkal több.
"aki nagyon illik hozzád, azt egyből észreveszed. A nagy szerelmek egyből kialakulnak."
A párommal 9 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást, mielőtt összejöttünk, csak nevettem a sok nyálas maszlagon, hogy tökéletes kapcsolat nincs. Nos, aztán rájöttem, hogy van. Kb olvasunk egymás gondolataiban, tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk.
A megismerkedésünk pillanatától majdnem 3 évig tartott, hogy lépjünk egymás felé.
Oké, hogy te egyből meghúznál bármilyen nőt, aki szimpatikus (mert a szexuális vonzódáson kívül ugyan mit érezhetnél egy idegen iránt), de ne akard másokra is ráerőltetni...
Mindenki maga rendelkezik az idejével. Ha én szingli vagyok, de randizgatás helyett inkább itthon olvasgatnék, hát minden jogom megvan hozzá.
Vagy pl volt, hogy egy csúnya szakítás után inkább magamra koncentráltam, és rendbe hoztam magam lelkileg, mielőtt másik kapcsolatba belevágtam volna. Gondolom, ez rossz dolog, pukkadjak meg, amiért nem akartam másra rátukmálni a komplexusaimat és a nyomoromat, biztos azt kellett volna tennem.
Egyébként volt, hogy "adtam esélyt", és próbáltam megkedvelni a nálam bepróbálkozó fiút, az lett a vége, hogy büdös k***a lettem, amiért hitegettem... Erről ennyit, semmi se jó!
Nem 80 pasiról van szó, hanem arról az 5-ről, aki életed folyamán szerelmes beléd, és ennek legalább a felébe statisztikailag te is az vagy,
Ez rizsa!
Légy kedves és válaszolj nekem, a saját életedben hány ilyen volt? (Én vagyok, aki fentebb kérdezte)
Ne szomorúzzál kérlek alássan, hanem válaszoljál! Volt ilyen az életedben, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!