Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem adnak esélyt, ha valaki szerelmes beléjük?
Te persze tökéletesen és pártatlanul el tudod dönteni, hogy mi a lehető legjobb döntés egy másik ember életére nézve, pusztán azért, mert te szereted az illetőt, aztán meg ha ez a nő nem téged választ, akkor tönkreteszi az életét.
Már nem azért, de egyrészt ha ilyen szinten az érzelmeid befolyásolják a gondolataidat, akkor ne a logika hiánya legyen az érv, amit felhozol a nők ellen, másrészt meg valahogy ilyen nárcisztikus baromságot még soha nem hallottam nőktől.
Nem szerettél még te senkit magadon kívül.
Úgy leírnám, hogy mit gondolok a kérdésedről, és a meglátásodról, de kiraknak a gykról érte...
Lilád sincs mi az a szerelem...
Volt olyan, hogy adtam esélyt (miközben épp szerelmes voltam valakibe viszonzatlanul, aki persze nem adott), pedig egyáltalán nem kedveltem az illetőt, mert eljutott a férfi agyamig, milyen érzés a viszonzatlan szerelem mondjuk évekig. A fenti képen lévőnek nem adnék esélyt sem, annyira taszít már külsőre is, és képtelenség, hogy egy olyan szerelmes legyen belém, ez hülyeség. Nem lesz szerelmes pl. egy kiemelkedő képességű, modell alkatú emberbe egy 120 kilós iq lájtos ember.
Itt nem dughatnékról van szó, létezik szerelem "első látásra".
Nem várom el másoktól, pláne a nőktől, hogy megértsék, de szerintem valamennyire az ember felelőssége is, ha miatta szenvednek, amiatt, hogy illenek hozzá, hogy lelki társak lennének, ha megismernék.
#26, hogy milyen fárasztó ezt az esély dumát hallgatni olyan nőktől, akik valszeg szerelmesek belém, én meg viszolygok a közelségüktől is.
Semmi... se szerelem se dugás se barátság. Gondold át ezt az oldalát is. A kapcsolathoz két ember kell.Lehetsz te akármilyen "szerelmes", ha ő meg hideglelésr kap tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!