Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem adnak esélyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem adnak esélyt, ha valaki szerelmes beléjük?

Figyelt kérdés
Az emberek egy részénél villámgyorsan jön a szerelem, ezen ne rugózzunk. Egy férfi, logikusan gondolkodva, tudná, hogy sokszor kölcsönös a szerelem, vonzalom, és ha szingli, miért ne adna esélyt, és hagyná, hogy a másik szenvedjen. A nők viszont ilyenkor nem adnak esélyt, hogy megismerjék a másikat, mert "nincs kedvük" vagy ilyesmi. Arra is fogadni lehetne nagy összegben, hogy egy nő nem adna esélyt annak a férfinak sem, akit neki teremtettek csak azért, mert épp egy nagyon rossz kapcsolatban van.

2018. jan. 5. 16:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%

Te persze tökéletesen és pártatlanul el tudod dönteni, hogy mi a lehető legjobb döntés egy másik ember életére nézve, pusztán azért, mert te szereted az illetőt, aztán meg ha ez a nő nem téged választ, akkor tönkreteszi az életét.

Már nem azért, de egyrészt ha ilyen szinten az érzelmeid befolyásolják a gondolataidat, akkor ne a logika hiánya legyen az érv, amit felhozol a nők ellen, másrészt meg valahogy ilyen nárcisztikus baromságot még soha nem hallottam nőktől.

Nem szerettél még te senkit magadon kívül.

2018. jan. 5. 16:57
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán hogy érted az esélyt? Néhány randival kötöttségek nélkül vagy rögtön beleugorni egy kapcsolatba?
2018. jan. 5. 17:06
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel nincs kémia nem is lesz!Barátság az lehet.Ha rossz kapcsolatban van valaki,pláne nem egy másik férfi kell.
2018. jan. 5. 17:06
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

Úgy leírnám, hogy mit gondolok a kérdésedről, és a meglátásodról, de kiraknak a gykról érte...

Lilád sincs mi az a szerelem...

2018. jan. 5. 17:08
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Két ember között szükséges a kölcsönös vonzódás.
2018. jan. 5. 17:12
 26/35 A kérdező kommentje:

Volt olyan, hogy adtam esélyt (miközben épp szerelmes voltam valakibe viszonzatlanul, aki persze nem adott), pedig egyáltalán nem kedveltem az illetőt, mert eljutott a férfi agyamig, milyen érzés a viszonzatlan szerelem mondjuk évekig. A fenti képen lévőnek nem adnék esélyt sem, annyira taszít már külsőre is, és képtelenség, hogy egy olyan szerelmes legyen belém, ez hülyeség. Nem lesz szerelmes pl. egy kiemelkedő képességű, modell alkatú emberbe egy 120 kilós iq lájtos ember.

Itt nem dughatnékról van szó, létezik szerelem "első látásra".

Nem várom el másoktól, pláne a nőktől, hogy megértsék, de szerintem valamennyire az ember felelőssége is, ha miatta szenvednek, amiatt, hogy illenek hozzá, hogy lelki társak lennének, ha megismernék.

2018. jan. 5. 17:33
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem adok esélyt, mert inkább arra várok, hogy én kapjak attól, akibe én vagyok szerelmes :)
2018. jan. 5. 17:33
 28/35 A kérdező kommentje:
27, de lehet, hogy épp belé lennél...
2018. jan. 5. 17:35
 29/35 omba ***** válasza:
100%

#26, hogy milyen fárasztó ezt az esély dumát hallgatni olyan nőktől, akik valszeg szerelmesek belém, én meg viszolygok a közelségüktől is.

Semmi... se szerelem se dugás se barátság. Gondold át ezt az oldalát is. A kapcsolathoz két ember kell.Lehetsz te akármilyen "szerelmes", ha ő meg hideglelésr kap tőled.

2018. jan. 5. 17:47
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerelmes vagy belém? És indokold. Komolyan.
2018. jan. 5. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!