Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti járnátok ilyen pasival?
Nagyon kedves,mindig jóindulatú. Szereti az állatokat - védi őket.
És akkor a hátrány:
- csak középmagas 178
- elhízott
- csúnya
- minimálbért keres
- csak 15 cm a farka
- nem menő, nagy hangú
Ugye hogy nem? Az ilyen ember jobb ha elássa magát! Igaz? A nők kiváltságsos helyzete hogy válogathatnak és még 2 jó pasiból is a jobbat válasszák. A fentebb jellemzett féfi egy vesztes és senkinek nem fog kékleni. De azért kéne egy pár őszinte női megerősítés.
2 észrevétel
1) a kedvesség és jóindulatúság egyáltalán nem egy ritka felbecsülhetetlen kincs, hanem a minimum.
2) ahogyan általánisítod a nőket és a felszínességüket okolod a sikertelenséged miatt inkább irigységre és rossz indulatra vall. Nagyon messze van a kedvességtől és jóindulatúságtól. Egyetlen szimpatikus mondatot nem írtál le.
Te kedves férfi! Te el vagy hízva de azt írod, nem jönnél össze elhízott nővel, mert az biztosan lusta. Honnan tudod? És ha neki is olyan problémáid vannak, mint neked?
És kisgyerekes anyuka sem kéne, mert más kölykét te aztán nem nevelnéd. Ezzel baj nincs, de ezért valljuk be, nem a legkedvesebb dolog ez. Szóval keresel egy vékony, csinos, gyerektelen huszonévest ezekkel a paraméterekkel, és a nők a felszínesek....értem.
Pontosan.
Nem mindig voltam elhízva! Egész életem a fogyás-hízás körül forog. De voltak olyan időszakok is felnőtként amikor 70 kg voltam. Olyan duci nővel nem jönnék össze aki mindig az volt. Sose próbált ezen változtatni.
Gyerekes anyuka sem kell. Én nem szeretnék gyereket, másét meg főleg nem!
30 as,átlagos nő az ideál. Nem kell hogy miss hungary legyen vagy fitness pi..a
A kedvesség alap. A jóindulat is. Sok más dolog is alap, akadjatok le róla, hogy ezért bárki buksisimit ad. Sokkal inkább, akikben nincs meg ez, azt taposnám acélbetétessel. De ettől még ez nem pirospont.
A magasság totál rendben van. lassan ott tartunk, hogy már a 2 méteres fickó is közepes termet lesz. Szálljatok le a földre.
Az elhízásáról ő tehet, ha elhízott, valószínűleg azért is csúnya, mert szarik a higiéniára és a szőrzete, bőre ápolására. Valószínűleg többet is kereshetne, ha nem lenne lusta és egy bárgyú fäsz, aki megszólalni sem mer. Így elhiszem, hogy nem érvényesül a munka világában. A farkával minden rendben.
Nem azért nem járnék vele, mert az isten ilyennek teremtette, hanem azért, mert lehetne egy kvajó élete, csak elbässza magának, mert egy lusta, kövér gci.
Kevés olyan nő van aki mindig is kövér volt. A legtöbb elhízott nőnek az élete a hízás és fogyás körül forog, pont mint neked.
És hiába szereted az állatokat, ha a gyerekeket nem.
Nekem nem kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!