Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok olyan pasival aki nem érti a Feleségek Luxuskivitelben című műsort?
Figyelt kérdés
Szó szerint képtelen vagyok megérteni ami ott ''' történik '''. Nem hiszem el, hogy léteznek ilyen emberek mint ezek. Oké, hogy kamu, de az arcukat és a nevüket adták ehhez a műsorhoz és egyszerűen teljesen irreális számomra az, ahogy viselkednek.
Kérlek nyugtassatok meg, hogy ti nem ilyenek vagytok és van még remény az emberiség számára ?
2017. okt. 7. 17:51
1/12 anonim válasza:
Ki erti? Eleve logikatlan az egesz musor felepitese, mintha egy kozepiskolas kozepes kepessegu diak rendezte volna es irtak volna az osztallyal a szovegkonyvet.
2/12 anonim válasza:
mit nem értesz ?? ez egy hulladek, de igen vannak ilyen nagy arcu nők.
3/12 anonim válasza:
Értelmes ember nem érti azt a műsort, mínuszos szellemi szintűeknek van kitalálva.
Már csak az az egy kérdésem lenne, miért a tv-ből építkezel?
4/12 anonim válasza:
fizetett színészek ha épp nem az igaziak azok :)
de am valóban létezhetnek ilyenek :)
5/12 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdésed harmadik, de nem építkezem belőle csak próbálom felfogni amit látnak a szemeim és hallanak füleim. De képtelen vagyok rá. Úgy értem, hogy nézem, de szó szerint nem hiszem el amit látok. Egy rajzfilmet, mondjuk a Gumimacik, jobban el hiszem mint ezt.
2017. okt. 7. 18:16
6/12 anonim válasza:
Én olyannal nem jönnék össze, akit nem borzaszt el ez a műsor, és bármivel azonosulni tud benne, vagy bármit ért belőle. :)
7/12 anonim válasza:
Nyugi,én sem értem lányként. Belenéztem, de eddig a legundorítóbb szenny,amit láttam.
8/12 anonim válasza:
Én csakis olyannal jönnék össze aki NEM érti. :-)
9/12 anonim válasza:
Én csak olyannal aki nem nézi, hehe.
10/12 anonim válasza:
Szerintem azt a musort azt sem ertik, akik benne vannak. Ismerem az egyik lanyt belole, es ki kell abranditsalak: igen, o ezt komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!