Feleségek luxuskivitelben, Köllő Babett ilyen lenne?
Az az egy baj a műsorral, hogy a szereplők a saját nevükön futnak a megrendezett sorozatban, mert így ezeket a valós nőket fogják azonosítani a tévében mutatott szerepükkel, ami sok esetben nem is fedi a valóságot.
Babett a kedvenc szereplőm, vele van a legkevesebb bajom még ha egy rendezők kútfőjéből keletkezett szöveget kell a forgatás alatt mondania a sajátja helyett.
2,3
Ők vállalták el basszus, és miért? Hát pénzért! Mintha nem lenne elég nekik, de ők inkább lejáratják magukat a tv-ben, hogy több pénzük legyen. Szóval akárhogy is nézem, ha megjátsszák, ha nem, szánalmasak mind, egytől egyig.
Kedves 4-es!
Minden sorozatot a színészek pénzért vállalnak el, pedig van már nekik elég. Nem? Ha a kedvenc színészed számodra unszimpatikus karaktert játszik egy új filmben még nem ábrándulsz ki belőle teljesen, maximum arra gondolsz, ezt meg hogy a fenébe vállalhatta el? Hát pénzért.
3-as! Ez a magyar média hibája és én sem értem, hogy miért van így. Kb a Barátok közt óta csak olyan sorozatokat gyártanak, amiket úgy tüntetnek fel, mintha a valóság lenne. Ez csak utálatot szül. Szerintem a stáb nem gondolja, hogy mint szappanopera is megállná a helyét, ezért döntenek így. Már a reklámja is ez volt, “beleshetünk a luxusfeleségek életébe.” Tényleg nem értem, hogy ez mire jó.
5
"Minden sorozatot a színészek pénzért vállalnak el, pedig van már nekik elég."
Azért ez magyar viszonylatban nem éppen igaz, de persze vannak magyar színészek is, akik nagy lábon élnek. Viszont nekik ez a hivatásuk, a szakmájuk, a munkájuk. A feleségek luxuskivitelben c. műsor szereplői közül egyedül Köllő tekinthető színésznek, de azért ez is túlzás.
Nem az unszimpatikus szereppel van a baj. Keversz itt összevissza.
Elmondom mi történt. Van x db kitartott nőcske, akik elé oda toltak egy szerződést, amelyben szerepelt az is, hogy saját név alatt futnak majd egy álrealityben. Nos, most ha én egy amúgy totál normális cukimuki hiperkedves és mitudomén még milyen nő vagyok, aki a férjéből jól megél (nagylábon), akkor minek vállalnék el egy olyan műsort, amelyben egy luxusqurvának állítanak be, és egy totál ellenszenves szerepet kell tolnom? Nem vagyok színész, nincs tehetségem hozzá, pénzem így is van. Értelmetlen.
Max azt tudom még elképzelni, hogy ha nem a pénzért csinálják, akkor rohadtul unatkoznak. De ez azért nem túl erős motiváló erő arra, hogy lejárassa az ember magát.
Persze, hogy tényleg az ilyen.
Jó duma,hogy megjátssza magát.
Csak önmagát adja.
5-ös és 6-os
Ha egy szín-ész elvállal egy szerepet,akkor élesen megkülönbözteti magát a szereptől, nyilvánvaló teszi, hogy ő csak egy színész és szerepet játszik,
Ezért mondják: Gertrudis szerepében Minta Loretta színésznő.
De a Feleségek a saját nevükben "játszanak",alakítanak.
Pénzért vállalják el?Mert nincs nekik elég
?Pénzért vállalják az alázást?
Tényleg ilyen ismertségre vágyik egy korosodó színésznő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!