Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nők = Aranyásók luxuskivitelben?
Egyébként szépnek meg igényesnek lenni szerintem pont 0 forintba kerül. Aki 100ezreket költ a külsejére az nem feltétlenül szebb, vagy egyáltalán szép. Esetleg jobban "össze van rakva".
Amúgy amin még érdekes elgondolkozni az az, hogy ha van egy nő, aki sokat költ magára, drága holmikat vesz stb, az valószínűleg elő tudja magának teremteni az ehhez szükséges anyagiakat. Most hogy honnan meg miből az mellékes. Én például odafigyelek magamra, főleg az egészségemre. Igyekszem természetes kozmetikumokat használni, ezek pedig általában drágábbak. Viszont abszolút nem tudnám elképzelni, hogy mondjuk ezt a párom fizesse nekem. Az én "luxus" dolgaimat, hobbijaimat stb nehogy már ő fizesse. Nekem szükségem van erre a függetlenségre. Az, hogy én hogy nézek ki őt szerintem pont nem befolyásolja, ő szeret smink nélkül melegítőben is. Tulajdonképpen akárhogy nézzük az ő szempontjából felesleges, hogy ennyit adjak magamra, vagy természetes dolgokkal "szépüljek", akkor miért kellene neki kifizetnie ezeket?
Ez azért nem igaz kérdező, mert rengeteg csinos fiatal nőt látok a metrón minden reggel és ők szemmel láthatóan nincsenek ennyire eleresztve.
Ha pedig általánosában igaz kellene legyen az állítás, akkor annak minden példányára teljesülnie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!