Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan pasival, aki magában beszél?
Én is szoktam magamban beszélni. Utcára ezért teszek az egyik fülembe Bluetooth-os fülest. Így azt hiszik, hogy valakivel telefonon beszélek. :)
Probléma megoldva.
Jah...és volt már pár csajom, szóval igen, járnak. :)
Igen, én is beszélek magamban olykor.
N
Öhhh ez attól függ milyen helyzetekben.
Pl ha dolgozom s át kell újra gondolnom mi hogy s merre, akkor magamnak felmondom. Tervezés részei, mit merre mivel, milyen anyagokkal, hogyan legyen a negatív forma elválasztása a sok pici pozitív formák miatt.
Kicsit segít az, ha hallom is nem csak összeáll a fejemben.
Miket motyog az illető, ha nincs vele senki? A képzeletbeli démon haverral beszél a wc n akkor gond van.(voltam tanuja ilyennek)
Az nem gond. De pl javaslok egy olyat: ismerkedj meg emberekkel neten s pl discord-on dumálj velük.
Én olyan embereket is megismertem, akikkel üzletelgetek is, mert kiderült van olyan eszköz a birtokába amivel kivitelezhetem 3D modelleimet.
(az előző kommentelő voltam)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!