Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan pasival, aki magában beszél?

Figyelt kérdés
Persze csak akkor, ha nincs vele senki.
2017. nov. 14. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is szoktam magamban beszélni. Utcára ezért teszek az egyik fülembe Bluetooth-os fülest. Így azt hiszik, hogy valakivel telefonon beszélek. :)

Probléma megoldva.

Jah...és volt már pár csajom, szóval igen, járnak. :)

2017. nov. 14. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, én is beszélek magamban olykor.

N

2017. nov. 14. 21:28
 3/11 A kérdező kommentje:
És ha ezt angolul teszi? :D Mármint majdnem anyanyelvi szintű beszélő, és így tartja magát szinten.
2017. nov. 14. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Öhhh ez attól függ milyen helyzetekben.

Pl ha dolgozom s át kell újra gondolnom mi hogy s merre, akkor magamnak felmondom. Tervezés részei, mit merre mivel, milyen anyagokkal, hogyan legyen a negatív forma elválasztása a sok pici pozitív formák miatt.

Kicsit segít az, ha hallom is nem csak összeáll a fejemben.

Miket motyog az illető, ha nincs vele senki? A képzeletbeli démon haverral beszél a wc n akkor gond van.(voltam tanuja ilyennek)

2017. nov. 14. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha raksz az egyik füledbe egy Bluetooth-os fülest, és felveszel egy elegáns ruhát hozzá, és angolul beszélsz bele, akkor Befolyásos Üzletembernek fognak nézni. :) :D ez kész:DDDD
2017. nov. 14. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj szerintem ha valaki magában beszél. Mindannyian tesszük, csak nem mindenki hangosan.
2017. nov. 14. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Az nem gond. De pl javaslok egy olyat: ismerkedj meg emberekkel neten s pl discord-on dumálj velük.

Én olyan embereket is megismertem, akikkel üzletelgetek is, mert kiderült van olyan eszköz a birtokába amivel kivitelezhetem 3D modelleimet.

(az előző kommentelő voltam)

24/N

2017. nov. 14. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is szoktam, nem fura :D
2017. nov. 14. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak személysigé számít.
2017. nov. 14. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Biztos járnak,én ha szerelek valamit akkor beszélek magamba,mert úgy enyhíti a stresszt :)
2017. nov. 15. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!