Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti járnátok ilyen pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti járnátok ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves,mindig jóindulatú. Szereti az állatokat - védi őket.

És akkor a hátrány:

- csak középmagas 178

- elhízott

- csúnya

- minimálbért keres

- csak 15 cm a farka

- nem menő, nagy hangú

Ugye hogy nem? Az ilyen ember jobb ha elássa magát! Igaz? A nők kiváltságsos helyzete hogy válogathatnak és még 2 jó pasiból is a jobbat válasszák. A fentebb jellemzett féfi egy vesztes és senkinek nem fog kékleni. De azért kéne egy pár őszinte női megerősítés.

2018. jan. 5. 08:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
Napi 4 óra? Na persze...
2018. jan. 5. 09:29
 12/35 anonim ***** válasza:
93%
Ott valami gond van, ha valakinek annyi az összes jó tulajdonsága, hogy kedves és szereti az állatokat. Ennyit egy értelmi fogyatékos is fel tud mutatni.
2018. jan. 5. 09:30
 13/35 A kérdező kommentje:

Komolyabban nem akartam részletezni a jó tulajdonságaimat! :D Van bőven!

A kérdés úgy is árra irányúl hogy nem trendi megjelenéssel és rossz anyagi helyzettel, lehet e találni barátnöt.

Valaki írta. Kb 30 kg plusz van rajtam. Szóval a 2 megadott érték között. Nem 15 és nem 50+

2018. jan. 5. 09:39
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

- csak középmagas 178 - párom 154 cm, Úristen, most dobni fogom ezért...

- elhízott - páromnak is van pici pocija, de nem elhízott. Ezen lehet segíteni.

- csúnya - kinek mi a csúnya...

- minimálbért keres - nem golddiggerrel kell összejönni.

- csak 15 cm a farka - Azt is lehet jól használni.

- nem menő, nagy hangú - Miniatűr probléma

Egyéb kérdés?

2018. jan. 5. 09:46
 15/35 anonim ***** válasza:
95%

Olyan nincs, hogy az orvos nem vesz vért. Irány a háziorvos, beutaló, és akkor lesz is vérvétel. Lehet menni gasztroenterológiára, allergológiára, dietetikushoz...stb, nagyon sok más helyre, hogy kiderüljön a probléma, már ha valóban van. Nyilván ha beutaló nélkül állítasz be, akkor azt sem tudják, milyen vizsgálatot kéne végezni, nem fognak fogadni.

Azt még ne haragudj, de senki nem fogja elhinni, hogy te 8-12 óra meló után, ami a saját állítások szerint talpalós, még 4 órát edzel. Én is dolgoztam fizikai munkásként, nő létemre, nem sok edzés fért bele az erőmbe, pláne 3 műszakozás mellett. De nem is híztam, sőt. A minimálbérrel kapcsolatban...ha érzed, hogy gond, nem felel meg számodra, ami nyilván így van, mivel negatív tulajdonságként sorolod fel, kapd össze magad, kivizsgálás után, egészségesen suli, továbbképzés, nyelvtanfolyamok, bármi, ami érdekel. Akár el is költözhetsz, országon belül, kívül, bárhová, ahol a szakmával normális életszínvonalat tudsz elérni, és nem rabszolgaként gürizel.

Szóval a felsoroltakon kívül odatenném, hogy teszetosza, nem vállal felelősséget magáért, folyton kibúvókat keres, nincs semmi akaratereje, nem igényes magára. Ezek már igen erősen kizáró tényezők.

Ahogy még korábban is írták: nem túl kiemelkedő, hogy kedves vagy azzal, akit ágyba akarsz vinni, az állatokat is igen sokan szeretik.

2018. jan. 5. 09:55
 16/35 A kérdező kommentje:

Most nyílván akinek a párja meghízik idővel vagy komoly szerelem áll fent. Ott elnézőbbek vagytok!

De tegyük fel udvarolni kezd 2 srác, teljesen más kategória a kettő. Ott hátrány lenne e ha ez egyik olyan mint Én? Ez itt a kérdés!

2018. jan. 5. 09:57
 17/35 A kérdező kommentje:

24 órás munkám van! Gyalogolni kell kb 15 km-t. Reggel haza, fürdés-alvás és aztán edzek.

Másnap reggel újra elmegyek 24 órára.

És a háziorvosnál jártam elsőnek! Azt mondta majd adnak időpontot mert ott a nővér leszokta venni a vért és beküldik laborba. De azóta sincs ilyen. Szóval le lettem kopítva hogy nem vagyok beteg. Ezért utána vettem egy vercukormérőt amivel közepes értékeket mértem. Ami nem jó de nem súlyos amit kezelni szoktak.

2018. jan. 5. 10:01
 18/35 anonim ***** válasza:

[link]

Tehát ilyesmi testalkatod van, csak csendesebb típus vagy?

Ugyanis EZ az eredmény, ha valaki sokat sportol és kb 30 kg-al nehezebb az ideális súlyánál.

De akkor nem lenne gond csajozni.

Esetleg próbáld meg, hogy nem a most trendi csajokkal kezdesz: 30 feletti, van gyereke, kicsit ducit és átlagos arca van.

2018. jan. 5. 10:04
 19/35 anonim ***** válasza:

1. Igen hatrany.

2. Tessek menni vervetelre es kerni cukorra stb az eredmenyeket. Itt nem csak a tetszik nem tetszikrol van szo. Nem akarod te is fittebben kenyelmesen ergo egeszsegesen elni az eleted? Nem mintha konnyu lenne a nullarol elkezdeni de torekedni igenis kell ra! ;)

2018. jan. 5. 10:09
 20/35 anonim ***** válasza:
92%

Kb, ilyen vagyok, még magasságra, pocak is igen csak van. Mindig volt, nekem tetsző, szerethető barátnőm. A párom, a pocakért van odáig. Mást nem is, azt mindig simizi.

Tudod, eldöntöd, hogy nem kellesz senkinek és úgy is viselkedsz, tényleg elfordul minden nő tőled. Kinek kell olyan, aki saját magát leírta?

2018. jan. 5. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!