Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a valószínűsége annak, hogy egy 30-as két gyermekes anyuka olyan 30-as férfivel találjanak egymásra (komoly kapcsolat), akinek nincs gyermeke?
Kedves 38-as komment.
Engem baromira nem érdekel a pénz..a fenekemen maradtam nem mentem el Vele..Csak azért írtam hogy jólszituált, nehogy aztán az a vád érjen.:::::.Persze azért kellesz neki hogy a készbe beülhessen..
A pedofil, pláne látens pedofil...:-)
:-)
Tudom hogy a sok véresszájú anyuka nem szereti hallani sőt elfogadni az igazságot. De akkor is így van.
A férfiak nagy többsége NEM neveli más gyerekét. Ez van.
A legtöbbünk mozaik családot sem akar.
Az pedig hogy több gyerekes anyukák után sorba állnak a pasik nem jelent mást mint hogy meg akarják dugni őket. Ennyi. Jò lenne ha felèbrednétek az álomvilágból.
Se véresszájú nem vagyok, se álmodozó..
Két lábbal állok a földön,,,
Igazából marhára nem érdekel ki kivel, csak tényként írtam..Engem nem érint..3 gyerek egy apától MOST jól működő házasságban..De nálunk is volt sötét korszak..
:-(
"Talán nem egy skalpvadász alfahím férfit kellett volna donornak választani" => Ezt azért nem hagynám válasz nélkül... Nekem pl 6 és fél éves kapcsolatba született az első gyerek, összesen 10 évet húztunk le együtt, elsők voltunk egymásnak, és lényegében én hagytam ott, tehát az ilyen általánosításoknál azért felkapom a fejem, mert az exem aztán minden volt, csak nem skalpvadász, az alfahímtől meg olyan messze van ám, mint Makó Jeruzsálemtől.
De mivel évek óta külön vagyunk, élettársam van, ő meg elvett egy 2 gyerekes nőt, nem érdekel, ki hova sorolja :D
Ket gyerekkel, valas utan talaltam meg az akkor 38eves gyermektelen paromat, aki soha nem akart gyerekes not, csajozott ezerrel. 4eve vagyunk egyutt, nagyon megszerette a gyerekeket, buszken mesel roluk bkinek,tavaly kerte meg a kezem.
Szerintem tobb fontos tenyezo van egy ilyen kapcsolatban:
*mennyire “nagy a szerelem”-mennyire birja el a kapcsolat a ket gyerek jelenletet, tud-e epulni igy is,nem jelentenek-e zavaro tenyezoket
*szeretne-e a ffi kozos gyereket es a no “akar-e” meg szulni
*piszkos anyagiak
*gyermekek kora illetve elfogadjak-e a ffit
*ha eljutnak abba a fazisba,mukodik-e az egyutteles,alkalmazkodas.
*biologiai apaval valo kapcsolattartas
En speciel gyermektelent szerettem vna de soha nem kerestem.Ugy gondoltam h elvalt apuka gyermekei meg jobban megbonyolitanak az amugy is bonyolult eletunket.Gyermekek nelkul viszont siman kezdtem volna elvalt apukaval.
Az ismeretsegi koromben is van tobb pelda a kerdesben leirt esetre.Persze minek alljon le vki gyermekes novel ha kaphat kevesbe problematikusat minden ujjara,de sokan elfelejtik h a kevesbe problematikussal lehet h nem passzolnak annyira.
A gyerek nem elony vagy hatrany hanem egy tenyezo amit merlegelnek a ffiak. Kvazi megeri-e nekem EZ a no igy is.
"A férfiak szerint kizárt."
Elméletben lehet. Gyakorlatban meg általános.
És az is marad, amíg sok "férfi" itt bömböl a gyk-en, hogy a kutyának se kell, örül, ha jut egy anyuci. Ja, hogy ez megalkuvás?
Hát az lehet, de szar lehet a férfi többség, ha ennyire nincs rájuk kereslet, hogy ennyire le kell adni az igényeket, hogy bevállalják a "kölyköket". (Rühellem ezt a szót...
)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!