Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a valószínűsége annak, hogy egy 30-as két gyermekes anyuka olyan 30-as férfivel találjanak egymásra (komoly kapcsolat), akinek nincs gyermeke?
Egy gyermektelen ismerosom 38 evesen vett el egy 35 eves, ket gyerekes not, nem reg szuletett a kozos baba.
Minden lehet.
Nem tudom, ott mennyire valószínű.
Azt igen, hogy 34 éves, két gyerekes elvált anya voltam, amikor megismertem a 30 éves, (akkor még) gyermektelen férjemet. Ennek már 4 éve.
Nem hiszem, olyan hú de nagy ritkaság lenne az ilyen eset.
Így nagyon nehéz pontos választ adni. A legtöbb 30-as egyedülálló férfi már szeretne megállapodni és persze gyerekeket is, elsősorban sajátot. Viszont ez nem jelenti azt, hogy 30-as anyukák nem jöhetnek szóba, csak nagyban függ a válasz attól, hogy milyen az adott nő:
- Miért maradt egyedül a gyerekekkel? Nem mindegy, hogy elvesztette a párját (baleset, betegség), vagy csak kihunyt a tűz kettejük között, esetleg a gyerekek nem is tervezettek voltak, csak felelőtlenségből születtek. Az első esetben rajta kívülálló okok miatt, a másodikban részben a saját hibájából, míg a harmadikban egyértelműen önhibájából alakult így az élete.
- Attól, hogy anyuka, tud-e nőként viselkedni? Ha a gyerekeket csak pajzsként használja (tudod, nincs időm magamra, mert ott vannak a gyerekek..., azért nem tanultam tovább, mert hát a gyerekek..., azért nem keresek jobb munkahelyet, mert hát a gyerekek...) az nagyon nem motiváló, ellenben egy talpraesett anyuka igenis az tud lenni.
- Mennyire állja meg a helyét az anyai szerepben? Nem mindegy, hogy csak sodródik az árral, a gyerekek meg csak nőnek mint a gomba, vagy a lehetőségeihez mérten megpróbálja a legtöbbet megadni nekik.
- Milyen párt keres? Nem mindegy, hogy egy valódi társat keres, vagy csak egy férfit, aki esetleg otthont és megélhetést biztosít, segít nevelni a gyerekeket és akinél elég az, hogy nem veri őket.
Persze ez a lista még elég hosszú, ráadásul még csak a férfi oldalról írtam le pár dolgot, női oldalról is nyilván ugyanígy vannak kritériumok. Csak azt akartam vele érzékeltetni, hogy rengeteg dologtól függ, hogy lesz-e belőle valami, vagy sem, így nem lehet egyetemleges választ adni rá.
36\F
Ugyan még csak 29 vagyok, de egy gyerekotthonban dolgozok. A munkával természetesen nincs bajom, különben nem dolgoznék ott. Viszont az teljesen ki van zárva h én a magánéletemben is gyerekneveléssel foglalkozzak.
Ha meg egy olyan pasit veszünk aki minden szinten kiviálló. Hát 10%-nál több esélyt nem fűznék hozzá.
Ha hajlandó még vállalni, akkor jóval nagyobb a valószínűsége. Ha nem, akkor miért kell neki gyermektelen? Bajom pl különösebb nincs vele, de a közöshöz én ragaszkodnék.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!