Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértésnek vehetem, ha a személyiségem tetszett meg neki és nem a külsőm?

Figyelt kérdés

Állítása szerint a jellemem, a lényem vagy ha úgy tetszik a kisugárzásom tetszett meg neki.

Kicsit rosszul esik, hogy nem mondott semmi konkrétumot a külsőmről. Kicsit olyan ez nekem, mintha nem tetszene neki a külsőm, ezért a belsőmet hangsúlyozza ki.

Pedig nem hinném, hogy az olyan fenomenális lenne...

Joggal veszem sértésnek, hogy nem a külsőmbe szeretett bele?

Elvégre a nőknek a szépség az erénye...

2018. jan. 3. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A mosolyod is lehet.
2018. jan. 3. 18:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kíméld meg őt magadtól.

Hogy valakinek ennyire ne legyen jó semmi...

2018. jan. 3. 18:34
 13/19 anonim ***** válasza:
A külsődbe senki nem fog beleszeretni. Akinek a külsőd tetszik meg, az csak megdugni akar. Aki szerelmes, annak a lelked tetszik külsőtől függetlenül. Nem hiszem el, hogy léteznek ilyen korlátolt p.csák.
2018. jan. 3. 19:07
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező egy rohadt szóval nem mondta, hogy zavarja, hogy a srácnak tetszenek a belső tulajdonságai.

Csak nem érti, hogy a külsejére miért nem kapott bókot, ami a legtöbb nőt elgondolkoztatja.

Kérdező!

Akkor ti már egy pár vagytok? Vagy csak pár randin vagytok túl?

2018. jan. 3. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez most vagy troll kérdés, vagy azt se tudod, min problémázzál éppen.

Én nem tudok annál szebbet elképzelni, mint hogy a személyiségembe szeressen bele valaki. Elvégre az vagyok én, nem pedig a külső burkolatom, akármilyen szép vagy nem szép is az a külső burkolat.

2018. jan. 3. 20:54
 16/19 mikeXxX ***** válasza:
Volt már olyan az életemben aki nem pont az ideálom volt de nem is csúnya volt de pont a lénye volt az akit sosem tudtam volna elengedni és teljesen őszinte voltam vele és elmondtam ezt neki ami miatt (is) megromlott a kapcsolatunk pedig kesőbb kinézetre is teljesen megszépült a szememben . 38f
2018. jan. 3. 21:09
 17/19 anonim ***** válasza:

"Csak nem érti, hogy a külsejére miért nem kapott bókot, ami a legtöbb nőt elgondolkoztatja."

Akkor a "legtöbb nő" el van kényeztetve. A "legtöbb férfi" soha nem kap bókot a külsejére.

2018. jan. 3. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek, inkább örülj neki. Ha ez tetszik valakinek az a baj, ha a külső, akkor meg az?
2018. jan. 3. 22:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Inkább bók szerintem. Arra utal, hogy nem csak lefektetni akar, hosszú távra tervez veled.
2018. jan. 4. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!