Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bölcs dolog eltitkolni lány létetekre férjetek elől, hogy milyen alakokkal szexeltetek életetek folyamán?
Ha 4-5-6 évig nem jött elő és nem zavart, mennyi esély van rá, hogy egyáltalán létezik? Ez a mesevilág és egyben a paranoia, nem az én valóságom.
De ha ennyire pörögsz ezen, akkor ne házasodj, érdekel is engem... Sőt ne is ismerkedj, ki tudja, mikor derül ki a másikról 20 évvel később, hogy 25 évvel ezelőtt sorozatgyilkos volt és mikor kiszökött a börtönből, veled ment randizni...
Édes
Istenem
.
Majd valaki ezt elmagyarázza neked jobban, akinek elege lesz a hülyeségeidből, én inkább itt abbahagynám, mert ez nem vezet sehova.
Nem mindegy az, hogy biztosra veszem, vagy nem zarom ki a lehetoseget.
Elofordulhat, hogy a paromrol, olyan tulajdonsag fog evek mulva kiderulni, amit en nem birnek elviselni.
Ez nem parnoia, ez a valosag. Attol nem vagy paranoias, ha nem tartod kizartnak, hogy a kovetkezo pillanatban, mar nem fogsz elni, mert egy repulogep, pont rad fog zuhanni, ha biztosra veszed, hogy rad fog zuhanni, akkor van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!