Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bölcs dolog eltitkolni lány létetekre férjetek elől,
hogy milyen alakokkal szexeltetek életetek folyamán?
Miért, pumpedgabó mióta más kategória ebben az értelmezésben? Mindkettő a biohulladék megtestesítője sok más emberrel együtt... Most végigkérdezgetsz minden szerencsétlent?
2018. jan. 2. 17:51
"Felépülni" bárkiből fel lehet. Csak tudni kell, hogy akkor miért volt az úgy, és most miért van másképp. Ha erre van megfelelő magyarázat, akkor szerintem minden oké. De ennyire még egy pszichológus sem turkál egy ember múltjában, ha nem muszáj, én legalábbis nem engedném meg a páromnak, akár szégyellem a múltam, akár nem, hogy elemezgesse az egyedfejlődésem... Inkább bebizonyítom neki, hogy a nő, akivel most van, teljesen rendben van. Ha ilyen meggondolatlan ősszefekvéseket nem is csináltam, én is épp elég érdekes gyerek voltam a kis szorongós, impulzív, béna személyiségemmel még 5 éve. És ha valaki az alapján ítélne meg, nagyot csalódna. Az a lány eltűnt és ha akarnám, sem tudnám visszahozni magamban.
2018. jan. 2. 17:56
Pedig kijelentetted, hogy aki szipus alfonzzal dugott, azon meg is latszik a jovoben is, hogy rossz no. Akkor nem ertem, hogy ki lenne az a rossz, aki meg nem annyira veszes ahhoz, hogy valtozni lehessen utana. Ennek semmi ertelme.
Vannak tulajdonsagok, amikhez ver kell.
2018. jan. 2. 18:04
Te nyilvan egy olyan no vagy, akinek rossz multja van, es most probalja eljatszani a szentet, de legbelul te is erzed, hogy a ver, nem valik vizze.
2018. jan. 2. 18:07
Bizonyára szörnyű múltam lehet 22 évesen úgy, hogy 17 éves koromig emberekhez sem mertem szólni, nemhogy lefeküdni velük, ebben az 5 évben meg nem sok nagy horderejű esemény történt a szerelmi életemben.
Mindenesetre van abban valami komikus, hogy te majd a leendő párod exeit vagy numeráit fel akarod keresni vagy magánnyomozót küldesz rájuk, hogy majd belőlük ítéld meg őt. Szíved joga, nekem sem feladatom senkit lebeszélni az élete elcseszéséről...:')
2018. jan. 2. 18:13
Csak ebből pl marhára látszik, hogy nőhöz még nem volt közöd mélyebb kapcsolatban, de leginkább semmilyenben. De szerintem emberhez sem, aki nem rokonod.
Annyira "steril" kis világban élsz, hogy képtelenség neked ezt elmagyarázni n
2018. jan. 2. 18:15
Nem akarom felkeresni, de ha kiderul, hogy Pumped Gabo megdugta, feltetelezni fogom, hogy vannak gondok a felszin alatt.
2018. jan. 2. 18:16
Ilyen mentalitással tényleg kinézem belőled, hogy összeszedsz egy ilyen nőt.:D Már ne haragudj
2018. jan. 2. 18:19
Az meg szimpla naivsag, ha azt gondolod, hogy eloled, nem lehet eltitkolni semmilyen rossz tulajdonsagot.
2018. jan. 2. 18:20
A számomra lényegesekre figyelek. Ha valaki eljut odáig, hogy a férjem lesz, pláne. Ami rossz tulajdonság és nincs hatással rám meg a jelenünkre, gondolod, hogy érdekelni fog? Ez csak a magadfajta üvegburokban érlelődő embereket zavarja. Én nem turkálok fölöslegesen, hadd lehessen mellettem az ember olyan, amilyen akar lenni, ne a múltja árnyékában éljen.
2018. jan. 2. 18:28
Kapcsolódó kérdések: