Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha éjfélkor nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha éjfélkor nem lesz senki mellettem, sírni fogok, és itt töltöm az időmet?

Figyelt kérdés
Már sírtam egyszer.
2017. dec. 31. 19:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Dettó. Csak nálam folyamatos lejátszásban szól a Boldogság, te k_rva
2017. dec. 31. 23:50
 22/28 anonim ***** válasza:
Na? Túlélted? Jelentem, én igen :D
2018. jan. 1. 00:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Én is egyedül voltam,aludtam és kész!

ennyi túl éltem a karácsonyt,szilvesztert

Hiányzik a társam :(

2018. jan. 1. 04:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Sírtál, vagy dagadtra aludtad a szemed, mint én?
2018. jan. 1. 07:21
 25/28 A kérdező kommentje:
szerencsére nem dagadt be a szemem,de nagyon nyúzott vagyok.. hallottam a tűzijátékot,az embereket,inkább bebújtam a takaró alá... rossz volt így,de túléltem,ti hogy vagytok ? boldog új évet nektek
2018. jan. 1. 07:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Neked is boldog új évet:) Én jól vagyok, nekem ez a nap, amikor tényleg kialszom magam:) Évek óta, szilveszter, amikor gyorsan elalszok és még pihentető is:)
2018. jan. 1. 07:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Én hajnali 3-ig bőgtem, a végén már fizikailag is rosszul lettem, hányingerem lett, és nagyon fájt a fejem. Aztán kimentem az udvarra, sétáltam egy keveset a hideg levegőn, majd megpróbáltam elaludni. (#21-es voltam)
2018. jan. 1. 12:56
 28/28 anonim ***** válasza:
ma 12:56 Séta az udvarban?? Gondoltam rá én is, de féltem, a kutyáim, még a végén betörőnek néznek és letámadnak:)
2018. jan. 1. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!