Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha éjfélkor nem lesz senki mellettem, sírni fogok, és itt töltöm az időmet?
Én is egyedül leszek. Keresek egy jó filmet, vagy olvasni fogok. Talán el is alszom éjfélig:) örülök, hogy egyedül vagyok most, tudok magammal foglalkozni, pihenni, nyugi van.
Fel a fejjel, élvezd ki az estét
Mi se szilveszterezunk asszem 11 fele ki is dolok tok almos vagyok. Nem sajnalom. Hadd kuldjek egy linket amin en konnyesre rohogtem magam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Ez csak egy mesterségesen felfújt hülyeség, hogy ünnepelni kell, meg kötelezően érezd jól magad. Számomra a szilveszter meg az újév egyáltalán nem ünnep, ugyanúgy eltelik majd ez is, mint a többi hétköznap. Én is magányos vagyok, bár itt a család egy része (apum sajnos tavaly ősszel meghalt), és rajtuk kívül kb. nincs is senkim, a kutyánk meg a macskánk bebújt a kutyaólba, és remélhetőleg durmolnak. Nekem is eszembe jutott, hogy megint eltelt egy év, nagyobb örömök és sikerek nélkül, és hogy ugyanúgy magányos maradtam minden téren, mint eddig is, de erről eszembe jutott egy klasszikus vicc (bocs, ha bárki ismerné):
Azt mondja a pesszimista:
-Ennél már nem lehet rosszabb.
Mire az optimista:
-Dehogynem!
Na búék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!