Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakra is igaz az a híres 80-20 as szabály?
Egyes férfiakra talán, ahogy egyes nőkre is.
"de a nők legalább egyenesek és nem jönnek össze csak olyannal akik nem tetszenek nekik" Hát, nekem nem egyenesség összejönni valakivel és aztán megpróbálni megváltoztatni. Meg "hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmét" ahelyett, hogy ő kezdeményezne (ahogy a 21. században normális kéne legyen).
Szerintem igaz a Pareto-elv a férfiakra is. Csak más szempontok alapján. Tehát egy nőnél erősen számít az is, hogy jó korban legyen, mert 18-30 éves korukig termékenyek a nők, és akkor a legszebbek is általában. És ha megnézed az ország, vagy Európa korfáját, akkor igencsak kevés a fiatal nő és sok az öreg, akik meg már nem kelendőek.
Egy férfinál más a mérce. A nők nagyon válogatósak, viszont nekik mind1, hogy 20 vagy 50 éves a pasi. Ha jól néz ki, sármos és vagyonos, akkor befutó a pasi, szinte függetlenül a korától. Hogyha valamelyik hiányzik, akkor már örüljön, ha jut neki valaki.
Mindenikek az elérhető legjobb kell ennyi.
N, F tök mind 1.
A férfiak figyelme sokkal arányosabban oszlik el a nők között, gyakorlatilag alig akad olyan nő, akire ne nyomulna férfi, vagy ne tudna kapcsolatot létesíteni, ha akar(na). A férfiak nagyságrendekkel elfogadóbbak a nőkkel szemben, az izlésük és sokkal változatosabb, és ami a legfontosabb, a nőkkel ellentétben a férfiaknak jellemzően tökéletesen megfelelnek a ligájukban lévő nők.
A nők azok, akik mindig ugyanazt a pár topkategóriás férfit akarják megszerezni egymás elől és csak akkor hajlandóak szóba állni az 'egyéb' férfiakkal, amikor már reménytelenek tűnik, hogy jópasit tudjanak fogni és egyre inkább szorít az idő.
"a nőkkel ellentétben a férfiaknak jellemzően tökéletesen megfelelnek a ligájukban lévő nők"
Fepontoztam, de csak részben értek vele egyet. Szerintem inkább úgy kéne fogalmazni, hogy az átlagos férfiaknak jobban megfelelnek az átlagos nők, mint az átlagos nőknek az átlagos férfiak.
Én kb. a korosztályom 70-75%-át tudnám elfogadni, ha belsőre egyébként megfelelő.
Szerintem a nők érzékenyebbek a külsőre, mert jobban tudnak válogatni és megengedhetik maguknak. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!