Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 80-20-as szabály fordítva nem állja meg a helyét?
Tehát így: "A férfiak 80%-a a nők 20%-át akarja."
Azért ebben is van valami, mert a legtöbb pasi topmodell alkatú nőkre pályázik, és ez a réteg a nőknek csak elég kis százalékát fedi. Szerintem így is áll ez a szabály.
Ti mit gondoltok erről?
Minden csajnak van pasija, általában sokkal jobb pasi mint amilyenek ők csajban. Tehát egy kövér és csúnyácska nőnek átlagos pasija van. Egy átlagos csajnak határozottan átlag feletti jóképű pasija van. Egy szép, modell alkatú csajnak jóképű ÉS gazdag pasija van (még akkor is ha egy utolsó eladó proli a csaj), és stb.
Szerintem ez az állítás nem állja meg a helyét.
Úgy egészíteném ki ,férfiak 20% nőre ácsingóznak de nagyon hamar rájönnek hogy elérhetetlenek ezek , és beérik (beérnék) a többivel is.
A nők meg 20 % pasira gerjednek de inkább maradnak egyedül vagy lesznek sokadikok egy kapcsolatban ,minthogy szóba álljanak a többi maradék 80%-al . Esetleg ha már nagyon kifutottak az időből akkor kapkodnak maguknak valami gyerekcsinálónak eltartónak valót.
Nem állja meg, Kérdező, mert a férfiaknak a nők 80%-a bejön valamilyen szinten. Igen, mondhatod azt, hogy "há' de csak szexre kellenek", ami azt jelenti, hogy szexuálisan kívánják őket. A semminél ez is több.
Nekem az egész bolygóról egyetlen nő kell, és nem is fog kelleni más soha, legyen akármilyen topmodell cicamica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!