Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Zach Efron nem lenne híres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Zach Efron nem lenne híres multimilliomos sztár, de ugyan így nézne ki teljesen (ruha haj porcelánhéjas fog stb. ) akkor lennének társkeresési problémái a 173cm miatt?

Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 10:04
 1/9 AchromaticSmarties ***** válasza:
93%
Nem.
2017. aug. 20. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem, a 173 nem túl alacsony, nekem tetszik ez a magasság. Bár nekem egészen mindegy, ha 170 felett van (én annyi vagyok).
2017. aug. 20. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Párom 172 centi. 4 és fél éve együtt vagyunk. Ennyi.
2017. aug. 20. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Igazából a nőknek jobban bejönnek az alacsonyak, mint a magasak. Lásd itteni válaszok.
2017. aug. 20. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Biztos hogy nem lennének gondjai. Jóképűség,és kisportolt test kompenzálja a relatív alacsonyabb termetet. Maximum nem a 180 centis lányokra hajtana.
2017. aug. 20. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. aug. 20. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Qrvára nem, ember.. Egyrészt 173 még nem olyan alacsony. Másrészt szerinted ha valakinek valami apró hibája is van, annak már nem is lehet barátnője vagy mi a tököm? Még akkor is ha full jóképű? Na ne már...

Ennyi erővel akkor Tom Cruise-nak, meg Johnny Depp-nek is társkeresési problémái lennének, ha nem lennének híresek ugye? Még egy csúnya kövér nőt sem tudnának felszedni... gyik-en siránkoznának szerintem

2017. aug. 20. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem.

Aki azt gondolja, hogy a magassága miatt nem talál párt, az téved. Na jó, liliputi embereknél el tudnám képzelni, hogy nehezen ismerkednek, de nehogy már 173 centivel probléma legyen a társkeresés. A legtöbb nő 170 alatti.

21/L

2017. aug. 20. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, amennyiben van elég önbizalma. Nekem objektíven sokkal rondább (vagyis, úgy fogalmaznék, kevésbé médiaideálnak megfelelő, mert én így is vonzónak tartottam) ismerősöm van, aki alacsonyabb is, de olyan vicces, okos, jó dumájú, hogy sosem volt nő nélkül. Nehogy akkor már egy Zac Efron-külsejű pasinak ne legyen...
2017. aug. 21. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!