Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli férfiak és nők? Mit terveztek szilveszterre?
Figyelt kérdés
Hogyan fog telni a szilveszteretek?
Gondoltatok arra,hogy szilveszterkor fog rátok találni a szerelem?
Kort és nemet is írjatok.
2017. dec. 29. 18:38
21/29 anonim válasza:
Rengeteg NFL meccs lesz este héttől egészen hajnalig.
22/29 anonim válasza:
Nemcsak szingliknek rossz! Hanem akinek a párja végigalussza vagy otthon ülős.
Marad a gaszto élvezetek a konyhában, új inycsiklandozó látványkaják kipróbálása. Legrosszabb, ha vki a tv műsorokat nézi, az egy halál, depresszio! Media szilveszterre lelki terrort csinál. Ezer éves unalmas műsorok, vagy semmi. Olyankor kedvem volna a tv t felrobbantani!
23/29 anonim válasza:
összehívtuk a bagázst, akikkel már évek óta összeülünk, kibéreltünk egy kocsmát, és leisszuk magunkat a sárga földig 24/f
25/29 anonim válasza:
Ha lány vagy nekem írhatsz. Huszonéves srác BP :)
26/29 anonim válasza:
Netezek, kiverem, esetleg iszok vmit.
27/29 anonim válasza:
jan 1-én dolgozom. 6kor kell kelnem. Itthon leszek és este 10kor már alszom.
32F
28/29 anonim válasza:
Én nővéremékkel buliztam. Nem éreztem egyedül magam de örültem volna ha a párommal ünnepelhettem volna. De nincs még, majd talán jövőre. :)
19/L
29/29 anonim válasza:
Haverokkal partyztam. Többet ért mint egy csajozás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!