Ti mit terveztek most szilveszterre?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit korán kérdezem, mert van még pár hónap, de érdekelne ki mit tervez. :)2014. okt. 31. 15:14
2/16 A kérdező kommentje:
Ez a beszéd, hajrá!
2014. okt. 31. 16:33
3/16 anonim válasza:
Én általában itthon szilveszterezek.
Családi körben: Filmnézés, borozás (nem berúgásig), gyertyaözön:), beszélgetés, fél tizenkettőkor virslifőzés + -evés, élfélkor pezsgőzés és a környező tűzijátékok megnézése:), utána még valamilyen film.
Ha jön társaság, ugyanez, csak film nélkül:) és több étellel. (Én elmenni máshoz / mással szilveszterkor nem szeretek.)
Egyszer-egyszer becsúszik egy színház...
De hogy melyik "forgatókönyv" lesz érvényes idén, az legkorábban december elején körvonalazódik, de az is lehet, hogy csak karácsony után.
5/16 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, sztem szórakozóhelyre megyek.
2014. okt. 31. 17:55
6/16 anonim válasza:
Haverokkal tűzijátékozok az utcán. :D
7/16 anonim válasza:
Szerzek egy macskát...elnevezem szilveszternek, kiengedem a házból, anyumnak szólok, hogy keresse meg..ez egyszer bejött, mert mikor hívogatta, hogy "Szilveszter! Szilveszter!" akkor beszóltak neki az utcáról, hogy "Tudjuk!" :) Egy biztos sokat nem iszok :D tavaly megjártam...bár csak itthon iszogattam magányosan, de elsejéből "róka-napot" varázsoltam. Szóval szerintem itthon leszek, iszogatok valami üdítőt :) Éjfélkor max egy pohár pezsgő, aztán kimegyek megkergetem a szomszéd h_lye gyereket, hogy meri rádobálni a redőnyre a petárdát, megnézem a kutyákat, hogy megvannak-e még :) kiröhögöm bátyámat, hogy már megint a falon akar bejönni és nem az ajtót, majd megyek aludni :)
8/16 A kérdező kommentje:
Szép programod lesz. :)
2014. nov. 1. 20:57
9/16 anonim válasza:
Sajnos dolgoznom kell, hogy ne haljak éhen ebben a csodás országban! Fidesz én így szeretlek!
10/16 A kérdező kommentje:
:)
2014. nov. 2. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!