Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért flörtölök olyan pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtölök olyan pasikkal, akiken látom, hogy félénkek és bátortalanok?

Figyelt kérdés

Nem nyomulok rá egyik pasira sem, de az olyan pasik, akik félénkek és visszahúzódóak valamiért felkeltik az érdeklődésemet, ami azt eredményezi, hogy akaratlanul is flörtölni kezdek velük finoman.

Éppen csak úgy, hogy ők értsék a célzást.

Szeretem látni az arcukon, hogy zavarba jönnek, esetleg fogadják a flörtöt, mosolyognak.

Valamiért ez számomra egy olyan játék, amit nem akarok kihagyni.

Jó érzés ha arra gondolok, hogy eszükbe jutottam aznap.

Ez az egész mégis minek nevezhető, és mennyire elítélendő? 25N

2017. dec. 29. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyet én is szoktam, olyan jó érzés, amikor a lányka totál zavarban van :)

Miért csinálod? Nem tudom, egónövelés? :D

Ha nem akarsz tőlük semmit, és tényleg csak szívatod őket, elég para tud lenni.

2017. dec. 29. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy miért? Mert szereted látni az arcukon, hogy zavarba jönnek, esetleg fogadják a flörtöt, mosolyognak.
2017. dec. 29. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha te nem tudod, honnan tudjuk mi?

A félénk pasik jönnek be neked.

2017. dec. 29. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Mert egy érzéketlen és hülye liba vagy. Nyilván nem akarsz egyiktől sem semmit, csak hülyítésre jók neked. Szégyelld magad és fejezd be a kis játékodat. Szerencsétlenek amúgy se sikeresek a nőknél, nem kell nekik még nagyobb lelki törést okozni.
2017. dec. 29. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudod, hogy olyankor te vagy a domináns, és aki domináns, azt nem bánthatják. Én ezt a baráti kapcsolataimban vettem észre, mert alapból én is beszari voltam, de a barátaim még beszaribbak, így mindig a sarkamra kellett állnom. Mármint nem velük szemben, hanem értük.
2017. dec. 29. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus viselkedés egy fajtája ez. Egotuning, ám tudd jól, hogy úgysem lépsz semmit. Szerintem gáz, mert a maradék önbecsülésüknek sem tesz jót, ha lépnének feléd, aztán faképnél hagyod őket.
2017. dec. 29. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem erről az jutott eszembe, hogy a fiatal kölykök a velük nem éppen egy súlycsoportban lévőket agyalják meg sok esetben. Talán nálad is ilyen képletesen: a nem veled egy súlycsoportban lévő préda könnyű, de egy (pl.:) Mike Tyson már nehéz. Ezért.
2017. dec. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!