Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy lényegében mindenkivel flörtölök, mit csináljak?
Mindig probléma volt számomra, hogy akárhány pasival összehaverkodtam, vagy akár 2-nél több szót váltottam, máris bepróbálkozott, pedig abszolút nem vagyok különösen szép... oké, nincs elburjánzott mocsáriszörny fejem, de messze állok a gyönyörűtől, szóval nem értettem a dolgot.
Aztán most utánaolvastam, hogy mi az a flörtölés, és eléggé ledöbbentem: én így viselkedek mindenkivel, akit csak megismerek!
Gondolom akkor ezért érezte úgy az a sok pasi, hogy be kéne próbálkoznia... én kb haragudtam rájuk, pedig én küldtem ezek szerint jeleket... Nálam ez természetesen jön, de nem akarom, hogy rám mozduljon bárki is!
Hogyan szokjak le erről? Hogy kell úgy viselkedni, hogy ne vegyék flörtnek?
Jó lenne tudni, hogy pontosan hogyan viselkedsz, miben ismertél magadra.
Előjáróban, én elhagynám a hosszú szemkontaktust, és az érintéseket, már ha van ilyen.
Miért, hol voltál házon kivül, hogy még csak most tudttad meg, hogy flörtölsz minden pasival, akivel éppen beszélgetni kezdesz,tök mindegy, hogy ki?
Öööö, ilyet csak állattartó telepen láttam még amikor berakták a bak nyuszihoz a nőstény nyuszikat.
Szóval passz, furi, hogy felnőtt létedre nem vagy tisztában a flört fogalmával. Khm.
rideg, semleges arc, ritkán mosdoly, szemkontaktus kerülése, hallgatagság, érdektelenség, messzibe bámulás stb.
én annyi ilyen nőt látok...:D
ha ezeket csináltad volna én is azt hinném bejövök neked
Sose érdekeltek az ilyen dolgok, nem olvastam csajos magazinokat, nem néztem ilyesmiket a tévében, ilyen téren kő alatt laktam, ezt belátom...
Nekem ezek a dolgok valahogy mindig alapvetőek voltak egy emberi kapcsolatban, nem néztem, hogy most épp korombeli pasival, vagy egy idős nénivel beszélek...
Most jelenleg amit te írsz, az azt jelentené számomra szó szerint véve, hogy nem állok többet szóba emberekkel. Azért ezt nem akarom :D
"Szemkontaktus, mosolygás, bókolás, ugratás, viccelődés, érdeklődés"
Normálisan szocializált embereknél ez az alap beszélgetés része (a bókolástól eltekintve, azt inkább hanyagold), nemtől függetlenül, nem pedig flört.
Olyan vagyok, mint te. Igen, ha zavar, ha van párod, akkor picit vissza kell fognod magad. Én már gyakorlom. Azért nem teljesen, de picit...
Vagy szard le, hogy ki mint gondol, és élj boldogan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!