Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mindenkivel ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mindenkivel ilyen?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit szilveszterkor aki eleg fura, de valamiert vonz. Elmentunk bulizni es utana nala aludtam. Nem ugy terveztem, de megis egymasnak estunk es hihetetlen jot szeretkeztunk. Egyszeruen olyan gyenged volt velem, mint meg soha senki. Egesz ejjel olelt, puszilt, bujt hozzam. Mondtam neki, hogy elotte sosem volt egyejszakas kalandon, erre kicsit sertodotten kerdezte, hogy "tehat el is dontotted, ez csak egy ejszaka volt?". Mikor indultam haza, nem akart elengedni, probalt marasztalni. Illetve utana meg beszelgettunk es mondta hogy nem akar komoly kapcsolatot mert neki kell a lelki osszhang es szerelem. Mondtam, hogy ez logikus es igy van jol. De azota tobbszor utalt ra, hogy milyen jo, hogy sok kozos van bennunk. Mondtam neki, hogy nem gondoltam hogy erzelmek nelkul ilyen jo lehet valakivel, erre mondta, hogy "nem is volt erzelem mentes, ebben azert tobb volt", es lattam hogy rosszul esett neki.

Jol erzem, hogy tobbet szeretne csak elerhetetlnnek probal tunni?

2017. jan. 16. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudtam végig olvasni. Undorító. tee erkölcsifertő
2017. jan. 16. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:

1-es nem tom mit vállal...

Igen többet akar. Csak teszi az agyát szerintem. És szerintem nincs ideje vagy energiája egy kapcsolatra. Vagy fél tőle.

2017. jan. 16. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ba.szni akar még, ennyi
2017. jan. 16. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyszer nekem is volt egy pasi, akivel epp csak osszejottunk, olelt, csokolt mint a szerelmes ferfi, de mivel en akartam vele igy hamar lelepett, vannak ilyen ferfiak akik kepesek erzelmet mutatni, s nem akarnak kapcsolatot, na az ilyet igy lehet megfogni ahogy te csinalod
2017. jan. 16. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
De gáz, hogy befeküdtél egy idegen ágyába. Aztak...ne nagyon reklámozd a kövi palidnak. :/ Nyilván jól pipáztál, meg raktad magad, ez kell neki.
2017. jan. 16. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Aztàn mivan ha befekûdt az àgyàba? Fàj valakinek?
2017. jan. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!