Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tudtam meg, hogy lényegéb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg, hogy lényegében mindenkivel flörtölök, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mindig probléma volt számomra, hogy akárhány pasival összehaverkodtam, vagy akár 2-nél több szót váltottam, máris bepróbálkozott, pedig abszolút nem vagyok különösen szép... oké, nincs elburjánzott mocsáriszörny fejem, de messze állok a gyönyörűtől, szóval nem értettem a dolgot.

Aztán most utánaolvastam, hogy mi az a flörtölés, és eléggé ledöbbentem: én így viselkedek mindenkivel, akit csak megismerek!

Gondolom akkor ezért érezte úgy az a sok pasi, hogy be kéne próbálkoznia... én kb haragudtam rájuk, pedig én küldtem ezek szerint jeleket... Nálam ez természetesen jön, de nem akarom, hogy rám mozduljon bárki is!

Hogyan szokjak le erről? Hogy kell úgy viselkedni, hogy ne vegyék flörtnek?

2017. okt. 19. 13:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna és jó eséllyel nem akarnák semmit. Bár kitudja, de nem tartom valószínűnek.

Na, de én is ugyan így vagyok kb. a lányokkal:D Röviden túl kedves vagyok. De nálam is ez az alap, ha bár többen értettek már félre és elsőre furi volt nekik... de miután megismernek semmi gond, onnantól már tudják, hogy én ilyen vagyok és nem azért... :)

Bókolni régen többet bókoltam mondjuk, most már csak néhanapján. No de... megtudlak érteni:D Én nem fogok semmin se változtatni, ilyen vagyok. És mint mondtam, csak meg kell ismernie az illetőnek és tudni fogja, hogy nem kell tartania semmi ilyesmitől. :) Néha már az elején figyelmeztetem az illetőt, hogy ne értse félre a dolgokat, mikor csak barátkozni szeretnék:D

23/f

2017. okt. 19. 13:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Én a szemkontaktust nem kerülném, egyértelmű,hogy akivel beszélek annak a szemébe nézek, legyen az akár hivatalos személy,barát, ismerős, vagy bárki más.

Legyél egy kicsit távolságtartóbb, én pl. az ugratást meghagynám a barátoknak, és kerülj minden olyan megnyilvánulást, gesztust, ami arra utalhat,hogy a Veled szemben állóval közelebbi kapcsolatot engedsz meg, szeretnél, mint amilyenben vagytok.

Nem lehet általános tanácsot adni abban,hogy mit tegyél és mit ne, ezt Neked kell érezned azzal szemben, akivel épp' kapcsolatba kerülsz.

A közvetlenséget sokan félre értik, főleg azok, akik szeretnék is szeretnének közelebb kerülni Hozzád.

2017. okt. 19. 13:59
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem, hogy neked kéne változtatni. Vannak olyan férfiak, akik képesek a flörtölést úgy kezelni, hogy nem hiszik azt egyből, hogy szexet akarsz. A flört jó dolog akkor is, ha nincs folytatása, önmagában is egy kellemes dolog. Csak sok kiéhezett srác rosszul értelmezi a jeleket.

Úgyhogy szerintem ne változtass készakarva a viselkedéseden, inkább készülj fel jobban a kanos gavallérok kezelésére.

2017. okt. 19. 14:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted mi számít flörtnek?

Köszönöm a válaszokat egyébként!

Az a baj, én szeretek ilyen lenni emberekkel, így érzem úgy, hogy önmagam lehetek :(

2017. okt. 19. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Úristen... #11 vagyok

akarnék*

ezt javítanom kellett:D

( Egyébként tényleg nem hiszem, hogy szükséges lenne mindenképp változtatni. A bók csuszkát húzd picit lejjebb max ennyi. :) )

2017. okt. 19. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Ne tagadd meg önmagad. Ilyen vagy és kész. Engem is sokszor félreértenek...pedig csak nyitott vagyok és szinte mindig hallható a mosolygás a hangomon még telefonon keresztül is. A bókok mondjuk lehet, hogy túlzásba esnek, nem? Ezen esetleg tudnál finomítani. Szerintem inkább legyen valaki nyitott, mintsem egy megfonnyadt mandarin :-).
2017. okt. 19. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem akkor volt az első döbbenetem, mikor kamaszkoromban a régi baráti társaságból kezdtek a fiúk másként viselkedni. Akkor rá kellet jönnöm, hogy már nem vagyok a szemükben kislány. Előtte gondolkodás nélkül a nyakukba ugrottam, ez után már figyelnem kellett az ilyenekre.

Én azt tudom tanácsolni, maradj ilyen közvetlen, mert te ilyen vagy, de húzd meg a határt. Tehát, ha valaki túl közel ül le melléd teszem azt, húzódj kicsit el, vagy ha túl bizalmaskodóvá válik, jelezd, hogy ezt inkább ne.

Példa:

Volt egy nagyon jó barátom, aki egy kerti partin kezdte nekem mondogatni, hogy úgy fázik, bújjak már mellé. Mondtam neki, hogy inkább kihagynám, de kérek neki a házigazdától takarót, amire persze csalódottan nemet mondott. Elég sokszor próbálkozott be nálam az évek során, és mindig kedvesen hárítottam. Nem lett belőle sértődés máig jóban vagyunk, most már boldog családapa.

2017. okt. 19. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Sehogy. Nem küldtél jeleket. Egy megnyilvánulás milyensége számít. Ha te emberi kapcsolat felé hajlóan nyilvánultál meg, max ők láttak bele dolgot. Nincs miről leszokj. Maradj továbbra is szép ésszerű.

Nálam is sokszor hiszik.

2017. okt. 19. 14:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg azt a fickót, aki nemrég feltett itt egy kérdést, amiben arra panaszkodott, hogy minden fiatal nő undok és utálatos arccal közlekedik az utcán.
2017. okt. 19. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!