Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy heteroszexuális nő felé elkezdek közeledni és egyértelműen a tudtára adtam, hogy mit érzek iránta és ezek ellenére folyton mosolyog rám és zavarban van és nem zavarja, ha flörtölök vele, akkor az most mit jelent?
Figyelt kérdés
28/N2016. okt. 14. 20:03
1/10 anonim válasza:
lehet hogy van rejtett biszex hajlama és nem zárkózik el esetleg tőled sem
2/10 anonim válasza:
Lehet, mégsem annyira heteroszexuális.
3/10 anonim válasza:
Fél karoddal már a bugyijában vagy.
4/10 anonim válasza:
Most zavarban van akkor vagy nem zavarja?
5/10 A kérdező kommentje:
mindig zavarban van, szóval egyáltalán nem zavarja a flört sem, mert ha szimplán beszélgetünk akkor is mindig zavarban van és mosolyog
2016. okt. 14. 21:16
6/10 anonim válasza:
Ha mindig zavarban van, akkor lehet mégis zavarja, nagyon is, csak nem meri megmondani. Nekem is volt egy barátnőm, akiről néha úgy éreztem, mintha nem csak barátkozni akarna, iszonyúan zavart, de féltem neki megmondani, mert nem akartam megbántani. Szépen lassan leépítettem. Lehet ő is így van vele.
7/10 anonim válasza:
Egyébiránt felnőtt nő vagy. Kérdezd meg.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem olyan zavarra gondoltam...Azt én is észreveszem, ha valaki úgy van zavarban, hogy zavarja a szituáció. Ő rám néz, lesüti a szemét és odajön beszélgetni és közben aranyosan mosolyogva zavarba jön és beszélgetünk darabig, aztán miután elment még akkor is mosolyog.
2016. okt. 15. 08:36
9/10 anonim válasza:
Hívd el magadhoz egy ott alvós, piálós, simsezős estére, aztán dumáld ki a bugyijából!
10/10 anonim válasza:
Hány ilyen volt már...terelés, flörtölés, mellébeszélés...
Ami elviszi valamerre a szituációt: hívd el valahová. Ha erre nincs egyértelmű válasz, építsd le, csak élvezi, hogy odavagy érte és semmi több nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!