Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi annak a jelenségnek a magyarázata, hogy egy nő társkeresőre kitesz olyan képeket, amik az esküvőjén készültek és a férjével van rajtuk?
A Badoo-n láttam egy ilyet és nagyot néztem. Persze egy magyarázat eszembe jut: csak csetelni, barátilag, haverilag dumálni szeretne, és pont ezekkel a fotókkal akarja demonstrálni, hogy amúgy - házas ember lévén - ismerkedésre abszolút nem nyitott. De még ezzel együtt is mi motiválhat egy nőt, hogy feltegye magát a Badoo-ra? Nekem ez felfoghatatlan. Mosolygós, örömködős esküvős, lagzis fotók és fent van egy leginkább társkeresésre használatos oldalon. Igen, jól gondoljátok: WTF? :D
Szerintetek mi lehet emögött, mi a magyarázatotok erre a fura jelenségre? A férje vajon tudhat róla? :D
Szerintem teljesen mindegy, milyen képeket pakol fel, úgyis írni fognak neki rengetegen.
Lehet, hogy pont azzal a magyarázattal védekezne, ha pl. egy ismerős megtalálja, hogy "de hát csak barátkozni, dumálni vagyok fent, esküvői képekből is egyértelmű mindenkinek", pedig igazából...
LOL
Valóban lehet, hogy csak egyszerűen chatelni akar, de tényleg fura egy ilyen oldalon ahova főleg ismerkedni járnak fel az emberek. Ha meg akarná csalni a férjét, biztosan nem tenné fel.
Erdekes. Nyilvan nem part keres.
Furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!