Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fognak elájulni tőlem a kinti nők, ha kimegyek külföldre?

Figyelt kérdés

Azok a haverjaim, akik már kint élnek Németországban, olyanokat mesélnek, hogy csak lesek. Állítólag annyira elterjedt a magyar férfiakról, hogy mennyire jók, hogy ha csak azt benyögöd, hogy magyar vagy, gyakorlatilag összevesznek rajtad a nők a szórakozóhelyen, és választhatsz melyik nőt viszed ágyba aznap este.

De nem csak egyéjszakás kalandokat lehet így összehozni. Egy jó párkapcsolat alapja a jó szex, ezt minden egészséges nő alá tudja támasztani. Márpedig a magyar férfiakkal a legjobb a szex a világon, ez matematikailag, számokkal is alá van támasztva, tehát ez tény:

[link]

Míg a külföldi pasiknak igen kicsi péniszük van átlagban, a magyar férfiaké a legnagyobb, ezáltal sokkal jobban tudják élvezni a nők az együttléteket. Ráadásul nekem még a magyar átlagnál is nagyobb egy kicsivel, tehát még magyar színvonalban is jó vagyok, ami a legjobb egész Európában.

Ilyen adottságokkal, magyar férfiként (akik sokak szerint a legjobb pasik a földön), mire számíthatok ha kimegyek külföldre? Punciból lesz a kerítés? :)

Elsősorban engem is a jóléti országok érdekelnek, Németország, Svájc... esetleg valamelyik skandináv ország, vagy Írország (az ír nők szépsége miatt).

2017. dec. 28. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vörös szőnyeget terítenek majd eléd, és pálmaágakkal fognak előtted hajladozni...

Áh, hagyjuk már.

2017. dec. 28. 22:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Néhány numerára jó lehetsz náluk amíg a pia hatása alatt vannak, egy német nő nem tervez hosszú távra keletivel, nekik az amerikaik kellenek vagy az angolok.
2017. dec. 28. 22:22
 13/19 Diavolino44 ***** válasza:
69%

Most a gond szerintem ott kezdodik hogy ostoba vagy, hogy eleve abbol indulsz ki, hogy az hozza a noknek a sikeret, hogy mekkora a farkad. Mivel a magyar nokez nem erdekelte, igy ugy vagy vele, hogy majd kulfoldon, mennyire fogjak elvezni a te atlagon feluli meretedet.

Ez kb olyan kerdes ha veszek egy BMW-et akkor be fogok majd csajozni. De mivel az mar kiderult, hogy ostoba vagy igy, lehet mar ilyen kerdest is irtal ki. ;)

Kezdem ugy, hogy tobb joleti orszagban eltem, nyaraltam vagy mentunk csajozni. Sot,jelenleg is irorszag egy kopesre van ahol lakok.

Egy dolog szamit mindenhol. Ez a szemelyiseged illetve, hogy a te szinteden is ertheto legyen a dumad, illetve valamilyen szinten az anyagi helyzet, mivel egy joleti orszagban elo nonek normalis eletszinvonal nem egyenlo a magyar 3havonta elmegyunk egy ebedre valahova.

Svajcban ez kulonosen igy van, mivel ott meg nagyobb az atlag jovedelem, s a milliomosok szama is tobb. Nah vajon miert Svajc lett az uj Dubaj?

Nemetorszag nagy liberalizmuson ment keresztul az elmult par evtizedben. Csak ez most latszodik, hogy valahol meg kellett volna huzni a hatart, mert a nagyobb varosok tele vannak kulfoldivel, s ez lerontotta a kozbiztonsagot. Igy ismerkedni is nehezebb, kulfoldikent.

Szerintem sokat elarul, hogy mikor otthon vagyok (magyarorszagon) akkor csajozok be a legtobbet, pedig jol beszelek angolul. Ha otthon luzer voltal, akkor itt jobb ha a fiuk irant kezdesz erdeklodni.

2017. dec. 28. 22:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg brit tudósok ezt nem támasztják alá,addig nem hiszem el! :)
2017. dec. 28. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy eleve viccnek szántad-e, de én jót nevettem így elalvás előtt.
2017. dec. 28. 23:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Főleg, hogy kamu a térkép is :P

[link]

2017. dec. 28. 23:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Na látod utolsó, te is belinkeltél egy olyan térképet, amiből látszik, hogy a magyar férfiak pénisz méretben a legtöbb afrikai országot is csúnyán leiskolázzák. Az egész világon legendásak a magyar férfiak.
2017. dec. 29. 00:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom, azért az arabok igencsak verik a magyar férfiakat :D
2017. dec. 29. 08:01
 19/19 anonim ***** válasza:

# 17

A hozzászólásod alapján komoly kihívásaid vannak a szövegértéssel. xD

2017. dec. 29. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!