Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fognak elájulni tőlem a kinti nők, ha kimegyek külföldre?
Azok a haverjaim, akik már kint élnek Németországban, olyanokat mesélnek, hogy csak lesek. Állítólag annyira elterjedt a magyar férfiakról, hogy mennyire jók, hogy ha csak azt benyögöd, hogy magyar vagy, gyakorlatilag összevesznek rajtad a nők a szórakozóhelyen, és választhatsz melyik nőt viszed ágyba aznap este.
De nem csak egyéjszakás kalandokat lehet így összehozni. Egy jó párkapcsolat alapja a jó szex, ezt minden egészséges nő alá tudja támasztani. Márpedig a magyar férfiakkal a legjobb a szex a világon, ez matematikailag, számokkal is alá van támasztva, tehát ez tény:
Míg a külföldi pasiknak igen kicsi péniszük van átlagban, a magyar férfiaké a legnagyobb, ezáltal sokkal jobban tudják élvezni a nők az együttléteket. Ráadásul nekem még a magyar átlagnál is nagyobb egy kicsivel, tehát még magyar színvonalban is jó vagyok, ami a legjobb egész Európában.
Ilyen adottságokkal, magyar férfiként (akik sokak szerint a legjobb pasik a földön), mire számíthatok ha kimegyek külföldre? Punciból lesz a kerítés? :)
Elsősorban engem is a jóléti országok érdekelnek, Németország, Svájc... esetleg valamelyik skandináv ország, vagy Írország (az ír nők szépsége miatt).
Ha szerinted a jó szex a farok mérettől függ, akkor veled nem lehet túl jó a szex :D
A szex akkor jó a nőknek, ha a farkad használata nélkül is maximálisan kielégítő.
További kellemes álmokat. Mert max azokban fognak rajtad a nők összeveszni.
23/N
Az megvan, hogy ez egy Európa térkép?
Akkor az afrikai férfiakhoz képest hol vannak a magyarok?
Muhaha nem fognak összeveszni rajtad a nök es nem nemzetiseg függö a kukimeret. A szex pedig nem attol jo, hogy neked mekkora van.
Sajnalom, hogy igy kell megtudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!