Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, számít az nektek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, számít az nektek, hogy a férfi milyen multtal rendelkezik szexuális téren?

Figyelt kérdés

Fiatal 20-as évei elején járó korosztályra gondolok. Nyilván 40 felé ne nagyon akarjon senki olyan férfit aki ne lett volna legalább 10 nővel már.

Mennyire számít az, hogy egy adott férfi csak komoly kapcsolatban, érzelmekkel hajlandó lefeküdni vagy megdugott már szinte mindenkit akit megtudott? Vannak-e nők akiknek szempont, hogy mondjuk egy 25 körüli férfi ne tudjon sok (legyen 3) partnernél többet maga mögött?

Vagy mindegy nekik, hogy ők a 15.-ek 20.-ak vagy ki tudja hanyadikak a sorban?

2017. dec. 27. 15:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok a fura, de szerintem mindenki más és mindenkinek meg kell találni a magához megfelelő partnert. Semmi sem elítélendő, csak más... El kell dönteni hogy elfogadod e és kell e neked, vagy sem.

Szerintem az emberek nagyrésze (a férfiak tuti) eljátszadozik a gondolattal hogy mi lenne ha végig menne a fél városon?! A tapasztalatom az hogy ezt az emberek nagyrésze meg is teszi, csak senki nem tud róla.

Igen, lehet ellenezni, lehordani, de nézzen mindenki magába.

Én amondó vagyok, hogy ha valaki ilyet akar, tegye meg, élje ki magát... Ne akkor amikor már családja van. Gyerek, feleség, férj stb...

Eljön mindenkinél (többségnél), mikor rádöbben arra hogy semmit nem jelentenek és nem boldogítanak az egyéjszakás dolgok...

Én 9 évig voltam kapcsolatban. Egy 4 éves és egy 5 évesben. Szingli lettem és az elmúlt 1évben éltem. Nem kicsit, nagyon... Miért? Mert kellett, foglalkoztatott a téma. Szombatonként 2-3hőmérőzésre invitáló üzi, stb...

Eljött az idő hogy inkább néztem meg itthon egy filmet és utasítottam vissza mindenkit.

Komolyat akarok és tudom hogy ezek semmit nem jelentenek. A jövendőbeli párom is biztos lehet abban, hogy felőlem tótágast állhat 15nő meztelenül az ajtóm előtt, akkor sem csinálok semmit.

Ez olyan rossz lenne?

Nem hinném, csak mások vagyunk.

2017. dec. 29. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!