Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, számít az nektek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, számít az nektek, hogy a férfi milyen multtal rendelkezik szexuális téren?

Figyelt kérdés

Fiatal 20-as évei elején járó korosztályra gondolok. Nyilván 40 felé ne nagyon akarjon senki olyan férfit aki ne lett volna legalább 10 nővel már.

Mennyire számít az, hogy egy adott férfi csak komoly kapcsolatban, érzelmekkel hajlandó lefeküdni vagy megdugott már szinte mindenkit akit megtudott? Vannak-e nők akiknek szempont, hogy mondjuk egy 25 körüli férfi ne tudjon sok (legyen 3) partnernél többet maga mögött?

Vagy mindegy nekik, hogy ők a 15.-ek 20.-ak vagy ki tudja hanyadikak a sorban?

2017. dec. 27. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon számít nekik, bár ezt nem mondják/ ellenkezőjét mondják. A szüzességet nem szabad elárulni. Ha kevés nővel volt az baj, ha sokkal az is. Kell egy átlagos, számot kamuzni.

Mindent tudjon alapon, mert a nőknek "nincs időm tanítgatni".

Lehet nullázni hölgyeim, hívjátok a kolléganőket is.

2017. dec. 27. 15:48
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

15 nőhöz már gyomor kell. Nem a normális kategória... Engem szó szerint a hányinger kerülgetne olyan férfitól, aki nem válogatja meg jól a partnereit és lazán bacik össze-vissza. Fujj.

Most képzeljünk el évi 1 komoly kapcsolatot. Az 15 év... De akkor már valami nagyon nem oké. Majd pont a 16. lesz a befutó? Na ne már...

2017. dec. 27. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Egy nagy szerelmem szuz volt, mikor 20 evesen megismertem. Nem kene olyan, aki fel Pestet vegig kurta.
2017. dec. 27. 15:57
 14/21 Sunshinedoll ***** válasza:
32%

Én kvára nem értem ezt a felháborodást a sok szexpartner miatt :D

Tudjátok milyen kva könnyű szexpartnert találni egy szociálisan skilles nőnek vagy férfinak? Baromi könnyű. És tudjátok hány ember élvezi a szexet? Nagyon sok.

Sokkal könnyebb szexpartnert keresni, mint komoly kapcsolatot, akkora képmutató dolog azt elvárni, hogy valaki állandóan kapcsolatban legyen, ha szexelni akar, vagy valaki legyen szexuálisan frusztrált, ha nincs párja, csak mert néhányotok mondjuk a párotok előtt se meritek széttenni a lábatokat nappali fénynél, vagy mert néhányotok libidója a kétheti egy vanilia szexre korlátozódik, hogy besz-rás. Szálljatok már le a magas lóról, és hadd szexeljenek a férfiak, ha jól esik nekik, lol.

Nyilván legyen valakinek igénye, de szerintem undorodni valakitől, mert szeret szexelni baromi ostoba dolog :D Ez kb olyan akkor, mintha magától a szextől undorodnátok, mert különben mi más bajotok van vele? :D

2017. dec. 27. 16:02
 15/21 A kérdező kommentje:
Sunshinedoll, megkérhetlek, hogy a tágra nyílt szociális látókörödből fakadó nézeteidet ne kommenteld ide? Több véleményre is kíváncsi vagyok, de az ilyen liberális beütésűekre nem nagyon. Főleg arra ami meg akarja mondani, hogy ki, hogy és mit csináljon.
2017. dec. 27. 16:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nők is szexelnek nemcsak a Férfiak.:D

A nők is kellenek hozzá..

Nem az a baj, hogy undorodnak a szextől, inkább az a baj, hogy a sok előttük lévő idegen nőktől van undora az embernek....itt nem 10- ről beszélek.Aki finnyásabb annak ez Sosem lesz vonzó.Férfiak között is bőven van, akinek problémát jelent, ha előtte már 50-n voltak a kiszemeltjében alul-felül.

2017. dec. 27. 16:17
 17/21 anonim ***** válasza:
96%
Az igényességet ahhoz hasonítani hogy valaki prűd... A tudatlanság netovábbja. Én nem vagyok prűd, de szeretem a férjemmel megosztani ezeket a pillanatokat (ő meg velem) és nem 15 másikkal. Mennyiség nem egyenlő a minőséggel. ;) Ennek köze sincs a prűdséghez. Felőlem baccanak akivel akarnak, de NEKEM NEM KELL. 15-20 emberbe beletenni, hááát... Azért ne mondja rá senki, hogy igényességre vall. Majd elétek teszek 15 szaros valagat arc nélkül, aztán lehet nyalni, ti igényesek. :D Akinek ennyi partnere van, az egyszerűen nem illik egy családcentrikus emberhez. Senki sem mondta hogy ne csináljátok, csak azt, hogy nem kellenétek. Ezt meg majd mindenki eldönti maga. Majd jóhogy nem...
2017. dec. 27. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván 40 felé ne nagyon akarjon senki olyan férfit aki ne lett volna legalább 10 nővel már."

Ok, akkor nekem reszeltek... :(((

2017. dec. 27. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:
36%

"Tudjátok milyen kva könnyű szexpartnert találni egy szociálisan skilles nőnek vagy férfinak?"

A szociális skillnek ehhez semmi köze. A jóképűségnek viszont már annál inkább.

2017. dec. 27. 18:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Számít, mert ez sokat elárul arról, hogyan gondolkodik a férfi a párkapcsolatokról és a szexről. Ha vki végigd.gta már a fél várost, az valószínű, hogy tőlem sem akarna ennél többet.
2017. dec. 29. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!